To je to što me zanima!

Werdum jasan: Miočić će slaviti u revanšu protiv Dos Santosa

Vjerujem da će Stipe pobijediti odlukom. Njihova posljednja borba bila je dosta izjednačena, ali Cigano je napravio razliku u zadnjoj rundi, rekao je Vai Cavalo
Vidi originalni članak

Fabricio Werdum borio se s obojicom, a već neko vrijeme vodi verbalni rat s Ciganom. Izgubio je i od Juniora Dos Santosa i od Stipe Miočića, od obojice nokautom u prvoj rundi. U razgovoru s MMA Fightingom, Vai Cavalo je potvrdio da je njegov cilj borba za naslov nakon susreta s Benom Rothwellom, a prognozirao je i glavnu borbu UFC-a 211.

- Vjerujem da će Stipe pobijediti odlukom. Njihova posljednja borba bila je dosta izjednačena, ali Cigano je napravio razliku u zadnjoj rundi. Do tada je borba bila izjednačena. Mislim da Stipe nije pobijedio u prvom susretu - rekao je legendarni Brazilac pa otkrio s kim bi se više volio boriti u borbi za naslov:

- Pojas je moj cilj i bilo bi mi draže ako bih ga oduze Ciganu. Puno je sra*ja pričao u danima kada sam imao dogovorenu borbu s Cainom Velasquezom. To mi je bilo čudno.

Dos Santos je nedavno otkrio da je Werdum tri puta odbio priliku za revanš - prošlog listopada, prosinca i jednom u veljači ove godine. Zasmetalo mu je što je Werdum omalovažavao njegova protivnika kada se borio s Big Benom u Zagrebu, a sada preko njega pokušava doći do naslova.

- Ako ne znate, kada sam se borio s Rothwellom, govorio je da ne zaslužujem borbu za naslov jer on (Rothwell) nije jako ime, a tvrdio je i da ima očajnu tehniku. No, sada se on bori s Benom i u slučaju pobjede traži borbu za naslov. Izgleda da ta pravila vrijede samo za mene, a ne i za njega - rekao je Cigano.

Miočić protiv Dos Santosa brani naslov 13. svibnja u Dallasu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nokšir 27.02.2017.

    mislim da ga miočić može pobijediti samo sa metalnom letvom

  • lolito 23.02.2017.

    sumnjam

  • vrh 23.02.2017.

    udri u jaja i odmah će past

Komentiraj...
Vidi sve komentare