To je to što me zanima!

Wesley Sneijder: Nisam ni pomislio da odem iz Intera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uživam u svakom trenu kojeg provedem u krugu tako sjajnih momaka kakvi su ovdje. S njima sam sve osvojio i zašto bih otišao, pita se Nizozemac
Vidi originalni članak

Na najbolji je mogući način, u svojoj premijernoj sezoni u dresu Intera, Wesley Sneijder iza sebe ostavio neuspješno razdoblje u Real Madridu. Od viška "kraljevskog kluba" postao je jedan od najboljih nogometaša svijeta i mamac mnogih europskih velikana koji bi ga rado doveli u svoje redove. Takvo što ipak im neće biti lagana misija i to iz tri razloga: Sneijderova cijena vinula se u nebo (oko 45 milijuna eura), ugovorno je vezan za Inter do 2014., a možda i najvažnije - iz njega ne namjerava otići.
- Nisam niti mogao sanjati da ću u svojoj prvoj sezoni osvojiti toliko. Ipak, za to zasluge idu i na račun mojih suigrača - kaže Nizozemac koji je u Interu već ovjenčan naslovima iz Lige prvaka, Serie A, Talijanskoga kupa i Superkupa.
- Uživam u svakom trenutku kojeg provedem u krugu tako sjajnih momaka kakvi su u Interu. S njima sam sve osvojio, pa zašto bih onda otišao odavde. Takvo što moguće je jedino pod uvjetom da me klub više ne želi - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • torcida-1950- 25.08.2010.

    drago mi je šta je uspija,a moj real ccc

  • razer_1 25.08.2010.

    uspio je zbog mourinha!

  • Aragorn20 25.08.2010.

    Sneijder u Ajaxu odličan, u Realu ni sjena igrača iz Ajaxa, u Interu fenomenalan. Kaka u Milanu najbolji igrač svijeta, u Realu ga se skoro ni ne spominje. Real bi instant uspjeh, sve preko noći, očito ne shvaćaju da to ne ide tako. Sneijderu svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare