To je to što me zanima!

Wesley Sneijder: Spremni smo za veliki rezultat

Wesley Sneijder je nakon pobjede Nizozemske protiv Italije 3-0 izabran za igrača utakmice. Njegov drugi pogodak sigurno je najljepši na Euru
Vidi originalni članak

Stvarno možemo biti ponosni na našu predstavu. Igrali smo sjajno, borili se, trčali, izgarali, ali i bili pribrani kada je trebalo. Osjećamo se sjajno. Stvarno smo zaslužili ovakvo otvaranje na Europskom prvenstvu jer smo došli s velikim nadanjima i pokazali smo odmah protiv Italije, u velikoj utakmici, da moramo imati takva nadanja, rekao je Sneijder i dodao:
- Ova generacija je spremna za velike stvari. Došli smo do stupnja kada to moramo i možemo prenijeti na teren. Sada slijedi Francuska i mi samo moramo nastaviti ovako dalje. Ova pobjeda je lijepa, ali ne garantira sve. Idemo dalje, ali sada još bolje znamo da možemo - rekao je vezni igrač madridskog Reala.
Talijanski golman Gianluigi Buffon ispričao se talijanskoj javnosti zbog loše izvedbe, a izbornik Roberto Donadoni rekao kako su prva dva gola bila plod grešaka. Donadoni zamjera igračima na pristupu utakmici, no ne ne smatra da je Nizozemska nadigrala Italiju. Najavio je bolje utakmice protiv Francuske i Italije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare