To je to što me zanima!

Nakon samo tri mjeseca West Ham otpustio Mladena Petrića

Mladen Petrić u West Ham je došao u rujnu ove godine, no odigrao je samo četiri utakmice. Svaki put je ušao s klupe, nije zabio nijedan gol te je skupio 113 minuta
Vidi originalni članak

Poslije samo tri mjeseca provedena u klubu West Ham je odlučio otpustiti Mladena Petrića (32), javljaju engleski Mirror i Daily Mail.

Povremeni je hrvatski reprezentativac za 'čekićare' potpisao 10. rujna ove godine kao slobodan igrač nakon što ga je otpustio Fulham. U tri mjeseca koliko se zadržao u istočnolondonskom klubu Mladen se nije naigrao. Zbog problema s ozljedama rijetko je kad uopće i bio u planovima trenera Sama Allardycea, a kada je i bio na raspolaganju ulazio je s klupe.

Odigrao je 113 minuta u četiri utakmice, tri u Premiershipu i jednu u Liga kupu, te je svaki put ulazio s klupe.

- Ja sam napadač. Želim igrati i siguran sam da ću se nametnuti jer cilj mi je igrati za Hrvatsku na SP-u u Brazilu - rekao je Petrić po dolasku na Upton Park.

Prema svemu sudeći vizu za Brazil Petrić će sada morati potražiti preko nekog novog kluba. Prema Transfermarktu sada vrijedi dva milijuna eura, no njegov novi klub dobio bi ga besplatno već u siječnju.

U karijeri je igrao za Baden, Grasshoper, Basel, Borussiju Dortmund, HSV, Fulham te West Ham.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Bad Blue Boy 28.12.2013.

    dodji u dinamo!!!

  • redeye66 28.12.2013.

    a i ovaj petric je ko i onaj dado prso bio sve nesto neki brutalni igrac i odjednom frajer samo propadne u zemlju :o

  • SandraZ 28.12.2013.

    Vrati se ti Petricu u Basel

Komentiraj...
Vidi sve komentare