To je to što me zanima!

Wiganov Figueroa zabio iz slobodnog udarca s centra!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hondurašanin je iskoristio opuštenost golmana Stoke Cityja i opalio s više od 50 metara. Lopta je letjela, letjela i aterirala u mrežu za vodstvo 2-1
Vidi originalni članak

Nekoliko metara od centra, u Wiganovoj polovici, sudac je dosudio prekršaj. Dok su se igrači polako odmicali od lopte, Hondurašanin Maynor Figueroa primjetio je da golman Stoke Cityja Thomas Sorensen stoji daleko od svoga gola. Zaletio se, opalio ljevicom i - pogodio. Sorensen je pokušao stići loptu, bacio se na leđa, ali udarac je bio savršen. Precizan, snažan i teško ponovljiv. Danac je obranio penal Rodallegi u 90. minuti, ali ovaj projektil nije uspio zaustaviti.
- Svaka mu čast za obranjeni penal, ali golman njegovih kvaliteta ne smije primiti onakav gol. Morao je tu loptu stići i barem je odbiti u korner. Iako, udarac je bio stvarno izuzetan - rekao je trener Stoke Cityja Tony Pulis.
- Nevjerojatan je njegov sportski bezobrazluk, treba imati hrabrosti ovako opaliti. Ali isprobava on takve udarce na svakom treningu - hvalio je svog lijevog beka trener Wigana Roberto Martinez.
Wigan je dvaput vodio, prvo golom Boycea pa onda i tim čudesnim udarcem Figueroe. No prvi put je izjednačio Tuncay, a samo dvije minute nakon Figueroe za 2-2 je zabio Shawcross. Mogao je i treći put Wigan voditi, ali u sudačkoj nadoknadi Rodallega je iz penala omogućio Sorensenu da se iskupi za teški kiks.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • JAX 13.12.2009.

    treba imat drskosti i srece za ovakav udarac

  • ubojica mekog srca 12.12.2009.

    Svaka mu čast,ali šta golman radi..Piša ko Lehmann :)

  • Sick Sick Bastard 12.12.2009.

    Bravo kralju

Komentiraj...
Vidi sve komentare