To je to što me zanima!

'Wilder nema dobru tehniku, a Joshui je brada slaba točka...'

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (27) dobio je datum nove borbe. Bit će to 24. kolovoza u Meksiku protiv još nepoznatog protivnika. Sad je spreman i za nešto više, a to je pokazao svojim izjavama
Vidi originalni članak

Joshua i Wilder su snažni boksači, ali Joshua ima slabu bradu, a i nije toliko poletan. S druge strane Wilder nema dobru tehniku, objasnio je za Boxing Social hrvatski boksač Filip Hrgović (27).

Nakon pobjede protiv Gregoryja Corbina, 'el Animal' spreman je za nove izazove. Dogovorio je i sljedeću borbu koja će se 24. kolovoza održati u Meksiku kao predborba onoj u kojoj će Estrada braniti naslov prvaka muha kategorije po WBC-u. Samouvjereni 'Hrga' na pitanje novinara da se opiše u tri riječi odgovorio je:

- Najbolji u poslu.

Još nije poznato protiv koga će se boriti na usponu prema vrhu, ali on zna koje su njegove prednosti prema ostalim borcima.

- Ja sam kompletan boksač. Imam sjajnu tehniku, hrabar sam, mogu primiti udarce, a moji su razorni- zaključio je Hrgović.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • bonecrusher 29.06.2019.

    Možda Joshuu možeš kritizirati, ali Wildera - ne. Ima titulu, sve živo je iznokautirao, otpuhao 2 puta Furija na pod i šta bi trebalo još??? Čovjek je neporažen. 43 meča- i nitko ga ne može pobjediti - niti Fury.

  • darkoni99 28.06.2019.

    El Anale , takve stvari možeš pričat kad skupiš sve pojaseve , do onda budi tih jer tko zna šta će ti se dogodit s prvim boljim borcem . Bojim se da nemaš kvalitetu za prvaka . Ovo do sad d je bilo tek radi statistike . A za ova dva engleza , amera i malog mexikanca si jako daleko po svemu

  • darkoni99 28.06.2019.

    hahahhahahaha , baš si El Anale

Komentiraj...
Vidi sve komentare