To je to što me zanima!

Wilder ulazi u ring poslije meča Joshue i Klička: Bit ću tamo

Volio bih biti u ringu ako mogu, ali imat ću poštovanja. Ja sam tip šampiona koji ima poštovanja. Ne moram očajnički skakati u ring. Svi znaju tko sam, moje ime dovoljno govori, kaže Wilder
Vidi originalni članak

Boksački prvak teške kategorije po WBC verziji Deontay Wilder (31) čekat će pobjednika meča Vladimira Klička i Anthonyja Joshue. Kako je i sam najavio, ishod meča godine dočekat će - uz ring.

Amerikanac ima 38 mečeva u karijeri od čega je 37 pobijedio nokautom. Ovaj jedini meč koji nije završio nokautom pobijedio je odlukom sudaca. Dakle, Wilder je i dalje neporažen.

Na Wembleyju će gostovati kao stručni komentator Sky Sportsa.

- Ne bih to propustio ni za što na svijetu. Definitivno ću biti tamo i ne mogu dočekati vidjeti svoje britanske navijače i prijatelje. Bit će sjajno što sam tamo. Radit ću sa Skyjem kao stručni komentator i uživat ću u meču. Radujem se cjelokupnom doživljaju - rekao je Wilder.

Nekada je kao i Joshua bio Kličkov sparing partner. No, za razliku od nekih drugih boksača, Amerikanac gura svoj vlastiti stil i pun je poštovanja. Želja mu je ući u ring.

- Zato je dolazak na ovakve mečeve vrlo bitan. Ne samo da bi me navijači vidjeli već i boksači. Dat ću im do znanja da sam tu i s kim se želim sresti - rekao je Wilder pa zaključio:

- Volio bih biti u ringu ako mogu, ali imat ću poštovanja. Ja sam tip šampiona koji ima poštovanja. Ne moram očajnički skakati u ring. Svi znaju tko sam, moje ime dovoljno govori. A znam i da će do borbe doći. Tko god pobijedi, ako je dovoljno ozbiljan kada sam ja u pitanju, pozvat će me gore kao pravi gospodin i ja ću odgovoriti na isti način.

Meč Joshue i Klička održat će se pred 90 tisuća ljudi na Wembleyju 29. travnja (subota).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bonecrusher 26.04.2017.

    Odgovor zvona1111 - dobro si to sve napisao, ali moram samo reći da Wilder već i JE svjetski prvak po WBC verziji i ne treba čekati da jednoga dana postane svjetski prvak. On sad čeka pobjednika Kličko-Joshua radi meča za ujedinjenje titula...Mišljenja sam da dok je Wilder tu, stvarno nitko protiv njega nema nikakve šanse, jedino može sam sebe uništiti...dovoljno je pogledati malo "Highlights"njegovih mečeva. Takvo nešto još nije viđeno nikada....

  • bonecrusher 18.04.2017.

    Protiv Wildera nema šanse niti Kličko niti Joshua a niti bilo tko od današnjih teškaša. Strahovit udarač osebujnog stila. Kombinacija Foremana i Tysona. Visok, neustrašiv, brz, razornih udaraca.

  • zvona1111 18.04.2017.

    Wilder tehnicki nije na razini Joshue ali razornost udaraca,silina,raspon ruku,eksplozivnost,izdrzljivost te MUDA su nesto sto on svakako posjeduje i kad se uzme u obzir njegova zivotna priča (bivsi igrac sveucilisne kosarke koji je trebao potpisati NBA ugovor ali dozivio ozljedu neposredno prije potpisivanja pa je sve propalo u to vrijeme dobio kćerkicu koja je bila jako bolesna nije imao novac za operaciju i tu dolazi na ideju/priliku da udje u boks i pribavi potreban novac !Vrlo brzo dobija priliku u profesionalcima i unistava redom protivnike svojom srcanoscu i razornim kroseima gdje do danas nije upisao poraz. Dijete mu je zdravo jer je uspio i ta prica me osobno impresionirala s kakvim je motivom covjek boksao,31 godina je na leđima sto znaci da moze jos jako puno dati boksu ! Navijam za Joshuu da isprasi Klitcka ali Wilder je prava ljudina pa zbog cijele price volio bi da jedan dan bude prvak svijeta ! Silina desnog krosea koju posjeduje nije viđena jos od vremena Tysona doslovno izuva ljude u ringu ! Moramo sam ovo sve napisati :) pozzz

Komentiraj...
Vidi sve komentare