To je to što me zanima!

William Hill: Marin Čilić je deveti favorit US Opena

Za Čilićevu pobjedu na jednu uloženu funtu možete dobiti 25 funti. Visoko među favorite se vinuo Nalbandian kojeg su svrstali na 9. mjesto
Vidi originalni članak

U New Yorku 30. kolovoza započinje posljednji teniski Grand Slam turnir godine, US Open. Sve svjetske kladionice već su postavile i koeficijente na moguće pobjednike. Premda do prije sedam dana i nije najbolje kotirao, sjajne igre i pobjeda u Washingtonu podigle su Davida Nalbandiana visoko, te je na sedmom mjestu ljestvice favorita. Tako na jednu uloženu funtu možete dobiti 16 ukoliko Argentinac u New Yorku osvoji prvi Grand Slam naslov u karijeri. Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić je nešto ispod Nalbandiana, na devetom mjestu, a za njegovu pobjedu dobijete 25 funti na jednu uloženu. Prva dva favorita su Rafael Nadal (nikada u karijeri nije osvojio US Open) i Roger Federer s istovjetnim koeficijentom (ulog 2 funte - dobitak 5). Malo iza njih je Andy Murray (4/1) i Novak Đoković (8/1), dok s jednom funtom možete dobiti 12 ako pobjednici budu Robin Söderling ili Tomaš Berdych. Ivan Ljubičić dijeli 19. mjesto s još nekolicinom tenisača. Jedna funta na njega, kao i Ljubičićeva pobjeda, donose 150 funti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • noname92bl 10.08.2010.

    To su ti Britanske kladionice.Namjerno na svoje predstavnike stavljaju uvijek bolje koeficijente jer znaju da ce biti veliki broj uplata na njih,a u stvarnosti je daleko od realnog da Murray bude cetvrti favorit za osvajanje,kad ove sezone ni na jednom turniru nije dosao dalje od polufinala .

Komentiraj...
Vidi sve komentare