To je to što me zanima!

Wilshere je produljio ugovor s 'topnicima', čeka se Walcott...

Arsenal je objavio svojim navijačima dobre blagdanske vijesti o produljenju suradnje s Jackom Wilshereom, Alexom Oxlade-Chamberlainom i još trojicom prvotimaca...
Vidi originalni članak

Aaron Ramsey, Kieran Gibbs i Carl Jenkinson su preostala trojica "topnika" koja su produljila vjernost klubu s Emiratesa. Spomenutih pet igrača ima zajedno preko 350 nastupa za Arsenal u Premierligi.

Najzvučniji potpis je naravno onaj Wilsherea, budućeg kapetana Arsenala i zvijezde engleskog nogometa. Menadžer Arsene Wenger bio je oduševljen obavljenim poslom, te je naglasio da je cilj stvaranje momčadi oko jezgre mladih britanskih igrača.

- Presretni smo što su ova petorica igrača potpisali dugogodišnje ugovore. Cilj je stvoriti bazu mladih igrača oko kojih ćemo graditi sve buduće uspjehe. Jack je definitivno vođa ove grupe, no i preostala četvorica su sjajni nogometaši – rekao je Wenger nakon potpisivanja ugovora.

Ovo su za Wengera zaista dobre vijesti nakon prošlotjednog ispadanja u Liga kupu od niželigaša Bradforda. Gorak okus u ustima ispran je u ponedjeljak pobjedom u Premierligi na gostovanju kod Readinga 5-2, a ovo produljenje s petoricom vrlo bitnih igrača mu je definitivno omogućilo miran san.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kristofor_kolumbo 20.12.2012.

    Arsenal je jedan od rijetkih klubova u svijetu koji svaku godinu ima profit već zadnjih godina. Otkupna klauzula za Messia je 250 mil eura i mislim da bi to bez beda mogli iskeširat :) valjda neće toliko prodavat više. Trofeje želim! :D

  • Vrag_94 20.12.2012.

    "Cilj je stvoriti bazu mladih igrača oko kojih ćemo graditi sve buduće uspjehe."- da i vec 6,7 godina tako -.-

  • BiTcH pLeAsE 19.12.2012.

    wilšereeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare