To je to što me zanima!

Wimbledon: Serena Williams prva je polufinalistica turnira...

U prvom četvrtfinalnom susretu na Wimbledonu kod tenisačica Amerikanka Serena Williams porazila je braniteljicu naslova Čehinju Petru Kvitovu rezultatom 6-3, 7-5
Vidi originalni članak

Jedine dvije vimbldonske pobjednice koje su još ostale u turniru morale su se sučeliti već u četvrtfinalu, a nakon sata i 20 minuta igre trijumfirala je šesterostruka osvajačica najpoznatijeg travnatog turnira na svijetu, Serena Williams.

U dvoboju 6. i 4. nositeljice odlučivale su nijanse, a savršenu koncentraciju u ključnim trenucima pokazala je Amerikanka kojoj je bio dovoljan po jedan break u svakom setu, dok je češkoj tenisačici pružila svega jednu loptu za obrat u cijelom dvoboju.

Bilo je ovo već 10. vimbldonsko četvrtfinale za Serenu koja je i po treći puta u isto toliko međusobnih ogleda s Kvitovom slavila bez izgubljenog seta. Nakon Wimbledona i Australian Opena 2010. godine, ponovo su se srele na Grand Slamu i opet je bolja bila američka tenisačica.

Vrlo je sigurna na svom početnom udarcu bila mlađa od sestara Williams koja je osvojila 84 posto poena nakon prvog servisa dok je statistika kod Kvitove u tom segmentu bila na skromnih 59 posto. Uz to je Serena "ispalila" i 10 as-servisa...

Wimbledon, četvrtfinale tenisačica:

S. Williams (6) - Kvitova (4) 6-3, 7-5 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Markkk_1 04.07.2012.

    nikad ju nisam gledo ko tenisacicu jedino sam znao drkicu ko manji na nju bacit

  • libeluli 03.07.2012.

    Ona je takva sirova snaga, nema uopće ljepote u njenoj igri..ali ipak se uspjela vratiti u svjetski vrh

  • abmob 03.07.2012.

    serena...igrac koji ne radi nista drugo nego lupa tu lopticu ko da joj je najveci neprijatelj s osnovne linije.. konjska snaga. izvan terena a i na terenu osoba bez imalo pristojnosti i respekta prema igracima. al cestitke na polufinalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare