To je to što me zanima!

Wolfsburg će ponuditi 20 milijuna funti za Balea (21)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Madridski Real je dosad pokazivao najjači interes, no šaroliko je društvo koje traži mladog Velšanina Balea, a u red je stao i bundesligaš Wolfsburg
Vidi originalni članak

Gareth Bale, 21-godišnji velški nogometni reprezentativac i lijevi bek londonskog Tottenhama, jedan je od najtraženijih igrača trenutačno u Europi. Zanimanje za Balea, igrača odličnog prodora, sjajnog udarca i tehnike, je logično nakon njegovih odličnih igara u dresu Tottenhama tijekom prošle i ove sezone. Madridski Real je dosad pokazivao najjači interes, no šaroliko je društvo koje traži ovog nogometaša, a u red je stao i Wolfsburg. Tijekom ovog ljeta su u "vučji grad" došla skupa pojačanja kao što su Diego, Simon Kjaer i hrvatski nogometaš Mario Mandžukić, a trener Wolfsburga Steve McClaren urigira na upravu da ne razmišljaju previše o novcu kada je Bale u pitanju. Wolfsburg će pokušati nešto konkretno napraviti tijekom siječanjskog prijelaznog roka 2011. godine, a navodno su spremni ponuditi čak 20 milijuna engleskih funti. Tottenham je dosad lakoćom odbijao sve ponude za Balea.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • silvianavarro 30.09.2010.

    Ne ide on nigdje još 2 sezone minimalno..

  • fuzija 30.09.2010.

    nema logike da bale otiđe u wolfsburg od tottenhama koji je x puta bolji

  • totasef 30.09.2010.

    Ma kakav Wolfsburg. A i pijetlovi nisu toliko glupi. Imaju takvog jednog igraca kojeg ja odavno nisam vidio da igra tako dobro. A sigurno ako hoce da budu konstanta u vrhu engleskog fudbala nece ga prodati. Ako onaj Milner vrijedi 30 - 40 miliona, onda ovaj momak vrijedi bar 50. Ako je iko blizu dovodjenja ovog igraca to je bas Real jer imaju novca, a i realno Marcelo im je najslabija karika. Al je caka i u tome da su oni tokom godine velike pare davali samo sa vec iskaljene zvijezde, sto radi marketinga i svega. Pitanje je da li su spremni kesirati nekih 40 miliona za samo \"talentovanog momka\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare