To je to što me zanima!

Wolfsburg je konačno pristao prodati Džeku (24) Man. Cityju

Edin je idealan igrač za Manchester City, naročito u kombinaciji s Tevezom. Njih će dvojica formirati izuzetno opasan napadački tandem, rekao je McClaren
Vidi originalni članak

Mogu vam reći da smo dogovorili transfer Edina Džeke s njegovim dosadašnjim klubom, Wolfsburgom, rekao je britanskim novinarima u utorak trener Manchester Cityja Roberto Mancini...

Saga oko prelaska 24-godišnjega bosanskog nogometaša u ovomjesečnome prijelaznom roku time je napokon dobila svoj epilog. Za Daily Mirror potvrdio je to i trener bundesligaške momčadi Steve McClaren:

- Edin je idealan igrač za Manchester City, naročito u kombinaciji s Carlosom Tevezom. Njih će dvojica formirati izuzetno opasan napadački tandem. Želim Edinu puno sreće u Cityju i nadam se da će imati uspjehe kakve si želi!

Engleski mediji pišu da će City za 24-godišnjeg centarfora Wolfsburgu platiti 27 milijuna funti odštete. Uvjeti između nogometaša i kluba s Eastlandsa tek se trebaju izdogovarati.

- Moramo još malo pričekati. O Džeki ćemo razgovarati u trenutku kad postane igrač Cityja – rekao je talijanski menadžer trenutačno drugoplasiranoga premierligaškog klupa ipak dodavši:

- Mislim da je Džeko dobar igrač. Gotovo ga svi najbolji europski klubovi žele u svojoj momčadi i svi su uvjereni da je dobar.

Džeko je inače u ponedjeljak u Marbelli odradio prvi ovogodišnji, a moguće i posljednji uopće trening s dosadašnjim suigračima. Izvjestitelj Bilda navodi da je fizički na njemu bio prisutan, ali i da je duhom bio apsolutno odsutan. Odrađivao je vježbe mehanički i bezvoljno, nepromijenjenog izraza lica. Na treningu su s igračima komunicirali najviše Marcel Schäfer i Sascha Riether, dok Džeko, inače kapetan momčadi, nije zucnuo niti riječ. Čak i u trenucima kad su se igrači šalili, bio je postrance, dok nakon treninga nije želio dati nikakvu izjavu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • boys 04.01.2011.

    torca1950@slažem se sa tobom al na kraju priče ko nas navijače išta pita to znamo iz vlastitih iskustva...ps:znaš kaj mislim,inače imaš dobre komentare imaš sam tak nastavi pozz od dinamovca..mamiću odlazi

  • ružno pače 04.01.2011.

    Wolfsburg i ManCity su taj transfer rijesili prije par dana ali sada Dzeko nece da potpise ugovor jer "navodno" se nemogu dogovoriti oko novca, oni nude 6 miliona brutto po sezoni a on hoce 10.

  • piter krauč 04.01.2011.

    pa sta vi kreteni pisete da je djeko losiji od tih silnih spica...on i tevez garantirano prvi sastav...dokazat ce se on

Komentiraj...
Vidi sve komentare