To je to što me zanima!

Wolfsburg može bez Perišića i De Bruynea: "Trica" Schalkeu

NA VRHU Nogometaši Wolfsburga pobijedili su Schalke 3-0 u prvoj utakmici trećeg kola Bundeslige. Za "vukove" nisu igrali Perišić i De Bruyne koji iščekuju transfere
Vidi originalni članak

Ivan Perišić i Kevin De Bruyne pred potpisom su za Inter odnosno Manchester City, ali to nije smetalo "vukovima" da na svom stadionu "torpediraju" Schalke 3-0 i barem na jedan dan zauzmu vrh bundesligaške ljestvice.

Strijelci za momčad Dietera Heckinga bili su Bas Dost u 17., Ricardo Rodríguez u 59. minuti iz penala te Timm Klose u 61. minuti. Zanimljivo, momčad iz Gelsenkirchena imala je tri udarca više od domaćina, ali nije uspjela zabiti.

Sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs rekao je uoči utakmice kako je transfer De Bruynea pred zaključenjem. Belgijac je otputovao u Manchester i sve bi trebalo biti zaključeno u petak navečer ili subotu. Što se Perišića tiče, problem bi mogla biti bankovna jamstva koja zahtijevaju Nijemci, piše Sky Sport.

U Francuskoj se Marseille nije dobro proveo na gostovanju kod Guingampa. Izgubio je 2-0, što mu je već treći poraz u četiri utakmice, dok je u Španjolskoj Villarreal kod kuće srušio Espanyol 3-1 i privremeno izbio na vrh Primere.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • delboy44 29.08.2015.

    coman prelazi iz juvea u bayern na posudbu uz mogucnost kupnje za 25mil.eura. juve poslao podebljanu ponudu za draxlera koja je ocito omeksala schalke. sto se comana tice..decko ima potencijal..tek mu 19 i vidim ga kao odlicnu zamjenu na ljevom krilu kada robben ostari. tj costa onda na desnu mjesto.robbena a coman ljevo mjesto francka. cini mi se da bayern zna sto radi. i isto tako...kad vec ovi kvazi novinari ne znaju...thiago alcantara produzio na jos 2..do 2019. sto moze znacit da i pep je blizu potpisa. svidjalo se to.kome ili ne.

  • Cana ti prebio huligana 29.08.2015.

    Iznenadjen sam. Jucer sam igrao X2 na Schalke znajuci da ova dvojica nece anstupiti, al Wolfsburg je ocito dobro posložena i vodjena ekipa kojoj nitko ne nedostaje. Hajduku kad ne igraju Balić i Vlašić oni popiju 4 komada protiv Istre. To je razlika izmedju pravih i neozbiljnih klubova koji si predmnijevaju da su veliki.

  • strmi007 29.08.2015.

    Sad će moći i nekoga kupiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare