To je to što me zanima!

WTA Kopenhagen: Martić je uvjerljivo izborila četvrtfinale

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić bez većih problema svladala je u drugom kolu WTA turnira u danskom Kopenhagenu Australku Johannu Kontu 6-2, 6-3
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić bez većih problema svladala je u 2. kolu WTA turnira u Kopenhagenu Australku Johannu Kontu 6-2, 6-3.

Martić je sigurnom igrom i dominacijom od početka do kraja susreta izborila četvrtfinale turnira u glavnom gradu Danske. Četiri mjeseca mlađa Australka priprijetila je 20-godišnjoj Splićanki tek povratkom od 0-3 do 3-3 u drugom setu, no potom je hrvatska tenisačica zaigrala čvršće i s tri gema u nizu nakon jednog sata i 16 minuta igre okončala dvoboj sa 6-2 i 6-3.

Ukupno je Martić u meču iskorstila pet od deset prilika za obrat, dok je Konta realizirala dvije od tri šanse za oduzimanje početnog udarca.

Za polufinale Martić će igrati protiv bolje iz sutrašnjeg (četvrtak) ogleda 4. nositeljice Rumunjke Monice Niculescu i Srpkinje Bojane Jovanovski, a podsjetimo lani je Petra u Kopenhagenu stigla upravo do polufinala. 

WTA Kopenhagen, 2. kolo:

Martić - Konta 6-2, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 4

  • verdax 13.04.2012.

    rekao sam ja još prije par godina da samo od petre se ima pravo nešto očekivat. kad sam slušao one priče o povratku karoline šprem u formu i ostalih naših "igračica" mi se povraćalo. komentatori ih forsirali a bile su poluamaterke. petra samo hrabro dalje i vrati hrvatski ženski tenis bar donekle u život!

  • SKY1 11.04.2012.

    Bravo mala!

  • karakondžula 11.04.2012.

    neka nase petre... mlada je mogla bi bit u top 10 za godinu-dvi, ako ovako nastavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare