To je to što me zanima!

Xavi nije navikao na ovo: Baš je frustrirajuće gledati s klupe...

Pomalo je frustrirajuće gledati utakmicu s klupe. Ali trener je glavni i uvijek poštujem njegove odluke. Na meni je da radim i čekam svoju šansu, rekao je Xavi Hernandez
Vidi originalni članak

Barcelonin veznjak i španjolski nogometni reprezentativac nije navikao na klupu. Xavi u posljednje vrijeme dobiva malo prilika od trenera Gerarda Martina, ali 34-godišnji veznjak, jedan od najboljih u svijetu na toj poziciji, strpljivo čeka svoju šansu.

- Pomalo je frustrirajuće gledati utakmicu s klupe. Ali trener je glavni i uvijek poštujem njegove odluke - rekao je Xavi i dodao:

- Ne mogu utjecati na trenerove odluke jer njegova je zadnja. U Barceloni niti jedan igrač ne može imati veći autoritet od trenera. Ostaje mi da radim na svojoj igri, budem spreman i čekam priliku.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Jat Masin 28.02.2014.

    Godine cine svoje i vrijeme neumitno tece,ali Xavi jos puno moze dati u sljedece 2-3 godine.Prvenstvo igracima Barce vise nije napeto jer su ga osvajali sa pola snage zadnjih godina pored ove slabe konkurencije,ove sezone se ide na Ligu Prvaka da usonja ponovo dođe tamo gdje i pripada,kuci pod tribine Camp Noua...

  • 28.02.2014.

    Xavi je u godinama i tika-taka više ne funkcioniše kao prije, barcelonin motor je usporio. Istina je, ostao je na podu uz toliko uspješnih godina. Ali svima uspješne godine dođu i prođu. P.S.: sad je Modrić i Real na redu za veliko slavlje.

  • eastwood91 27.02.2014.

    dođi u dinamo mjesto u prvoj postavi ti je zagarntirano

Komentiraj...
Vidi sve komentare