To je to što me zanima!

Xavi ostao "gospodin": Zlatan Ibrahimović me jako razočarao

Zlatan Ibrahimović poručio je treneru Barcelone: "Nemaš muda! "Usrao si se zbog Mourinha! Odi kvragu". A Messija, Xavija i Iniestu nazvao je "poslušnim školarcima"
Vidi originalni članak

U svojoj autobiografiji Zlatan Ibrahimović žestoko se obrušio na trenera Barcelone Josepa Guardiolu. Poručio mu je: "Nemaš muda! "Usrao si se zbog Mourinha! Odi kvragu". 

Svoju neslavnu epizodu u katalonskom klubu Ibrahimović je završio nakon jedne sezone i prešao u Milan. No iako je otišao, u mislima je još na Nou Campu, i to ne onim dobrim mislima. Nikad se Ibra nije mogao pomiriti da u Barceloni nije zvijezda. Zato je "oprao" i trojicu vjerojatno najboljih igrača svijeta na svojim pozicijama.

"Messi, Iniesta i Xavi su obični poslušni školarci". Njegove izjave komentirao je Xavi.

- Jako me to razočaralo, kao i iznenadilo u isto vrijeme - rekao je Xavi i prokomentirao sjajne igre madridskog Reala u posljednje vrijeme koje su ga dovele na vrh ljestvice španjolskog prvenstva, tri boda ispred njegove Barcelone.

- Madrid igra na vrlo visokoj razini. Igraju vrlo direktan nogomet i sjajni su u kontranapadima.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 10.11.2011.

    Antiša.........kad tvoj madrid osvoji 5-6 trofeja u jednoj sezoni,e tad se javi,a dotad šuti dječače mali........

  • barca12 08.11.2011.

    Lako je igrati, ali je teško čuvati istu ekipu, i to je zato jer su prfva ekipa, nisu uobraženi, egoisti ko zlatan i njemu slični!!! Imaju normalne kuće, normalnu obitelj, moralni su i novac ih ne mjenja!. Visca la Barca

  • palermo_1 08.11.2011.

    Treba malo smiriti strasti jer zbog tog prepucavanja između nas navijača bilo Real Madrida, Barcelone ili Milana osim uvreda nema ništa pametnog. To su klubovi koji sigurno ne ovise o jednom igraču ali zato ovise o tome dali se pojedini igrač može uklopiti u cijelinu. Primjer u tome je baš Zlatan Ibrahimovič jer znamo i sami da se u Barceloni nije baš dobro snašao a u Juventusu i Milanu da i pravi je vođa ekipe. Trenutačno sada mislim da je Real Madrid u najboljoj formi ali to ne znači da i drugi nisu jer svi navedeni klubovi su jako blizu dobre forme. I zato nemojmo se prepucavati i vrijeđati jer nema potrebe. I za Cristiana Ronalda govori se da je šminker od igrača i osporava mu se kvaliteta ali svi znamo da nije tako (svatko ima pravo na svoju misao) jer da je suprotno nebi čovjek radio u nogometu to što radi a on sa Realom sada trenutno rastura. Uživajmo u nogometu jer več mi je pun K---c te politike,suđenja,pljački itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare