To je to što me zanima!

Xavi: Primera i Liga prvaka su važniji, ali svi čestitamo Realu

U finalu nogometnog Kupa kralja u Valenciji Realovi su nogometaši 1-0 pobijedili Barcelonu u utakmici igranoj u srijedu navečer. Barcini igrači ipak ne tuguju previše
Vidi originalni članak

Poraz nije lako pao igračima katalonskoga kluba, no svi su redom ustrajni u izjavama da je izgubljeno natjecanje nevažno u usporedbi s onime na što u ovoj sezoni ciljaju.

- To je sport. Bili smo vjerni sebi, svom načinu igre, a oni su nas iskontrirali i uzeli naslov. Čestitamo im. U svlačionici smo nakon utakmice dogovorili da moramo nastaviti nizati dobre igre. Ova je bila takva - kaže Xavi koji smatra da je Barcelona pokazala više i dodaje:

- Važnije je ono što slijedi, prvenstvo i Liga prvaka.

Slično razmišlja i Sergio Busquets:

- Mislim da ne treba objašnjavati da je to nogomet i da ne pobjeđuje uvijek bolja momčad.

- Iskoristili su priliku koja im se ukazala u produžetku i stigli do naslova. Odlazimo uzdignutih glava jer smo napravili sjajan posao, no moramo prihvatiti poraz, njima čestitati i pokušati ovo okrenuti u Ligi prvaka - dodao je Dani Alves.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • messi 33 21.04.2011.

    a oni pepe i ramos su čisti krvnici

  • Luka_Modric_14 21.04.2011.

    Real još nije pobjedio Barcu unutar 90 minuta u zadnje 3 godine... tako da...:)) produžetci i penali su lutrija ....

  • kurumbu 21.04.2011.

    nije problem u barcinom davljenju lopte nego u realovom destruktivnom nacinu igre i abnormanlom defanzivnom nacinu igre,to je bi bilo tesko probiti bilo kojoj ekipi pa barceloni koja ima fenomenalne igrace

Komentiraj...
Vidi sve komentare