To je to što me zanima!

Xavi: Zbog 'rata' Barce i Reala naše uspjehe više cijene vani

Čini mi se da nam rat na relaciji Barcelona - Madrid, rat u nogometnom smislu, ne dopušta se naši uspjesi tretiraju na adekvatan način, rekao je Barcelonin igrač Xavi
Vidi originalni članak

Barcelonin vezjnak Xavi Hernandez nezadovoljan je načinom na koji se uspjesi katalonskog giganta tretiraju u lokalnim medijima.

Xavi, koji je jednom prilikom pobjedu na Real Madridom opisao kao ''pobjedu za nogomet'', smatra da je totalna dominacija njegovog kluba, koji je osvojio 13 od mogućih 16 trofeja, zasjenjena velikim rivalstvom Barcelone s Real Madridom.

- Čini mi se da nam rat na relaciji Barcelona - Madrid, rat u nogometnom smislu, ne dopušta se naši uspjesi tretiraju na adekvatan način. Imam dojam da se naši uspjesi više cijene izvan Španjolske – rekao je Xavi.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Roas 15.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_98460 15.03.2012.

    xavi se zali a samo da kazem da je normalno da ljudi ne postuju njihove trofeje kad su im poklonjeni...sad ce barcini navijaci lupat minuse al to je cinjenica i istina...a ovi barcini igraci do juce igrali taktiku 4-3-3-3(zadnja tri su suci ) i sad se nes zale...prava gospoda

  • el diablo 004 15.03.2012.

    navijam za real madrid, ali Xavi je gospodin za "gospodu" iz madrida...

Komentiraj...
Vidi sve komentare