To je to što me zanima!

Xaviju je važnija Barcelona od nastupa u Južnoj Africi

Barcelonin vezni nogometaš Xavi Hernandez ima ozljedu mišića lijeve noge. Igrajući, riskira nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u JAR-u...
Vidi originalni članak

Veznjak Barcelone Xavi Hernandez ima ozljedu mišića lijeve noge. Iako bi trebao mirovati i zaliječiti ozljedu, Xavi je na terenu i vodi Barcelonu do naslova prvaka Španjolske. Igranjem riskira i odlazak sa Španjolskom na Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnu Afriku. Trener Barcelone Josep Guardiola odluku o igranju prepušta igračima.
- Ne bih želio da se ozlijedi. No on najbolje poznaje svoje tijelo i misli da može igrati. A da se ne bismo krivo shvatili, i ja ga želim gledati na SP-u - kaže Guardiola.
Barcelona u španjolskom prvenstvu ima bod više od madridskog Reala. Do kraja su tri kola, a sljedeća utakmica je protiv Tenerifea, naravno, s Xavijem u prvih 11.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bosnia_80 04.05.2010.

    zar ne bi bilo jednostavnije da su zlobnici napisali:\" xaviju je važnija catalonija od spanjolske\" :) ....očigledno se aludira na to.. Mada, to nema smisla...jer ovaj je sa svojim zalaganjem na zadnjem euru nedvojbeno pokazao da mu je itekako stalo i do reprezentacije

  • torcida_dinamo 04.05.2010.

    bas mi je ga zao. tek sada izlazi na vidjelo da je retardiran

  • v3c 04.05.2010.

    kako volim ovog igrača uffff

Komentiraj...
Vidi sve komentare