To je to što me zanima!

Yaya Toure: Ovaj gol i pobjedu posvećujem svom bratu Kolou

Yaya Toure golom u 52. minuti donio je pobjedu Manchester Cityju nad gradskim rivalom Unitedom u polufinalu FA Cupa. Pobjedu je posvetio suspendiranom bratu...
Vidi originalni članak

Početkom prošlog mjeseca je 30-godišnji Kolo Toure pao na doping testu, te ga je klub privremeno suspendirao. Čeka se odluka Svjetske antidopinške agencije, koja bi mu mogla izreći i maksimalnu kaznu od dvije godine suspenzije. Njegov tri godine mlađi brat Yaya Toure u subotu je na Wembleyju bio najveći junak velikog trijumfa Manchester Cityja.

- Vrlo sam tužan zbog onoga što trenutno prolazi moj brat. On je profesionalni nogometaš i želi igrati. Ljudi ponekad griješe, to je dio života. I sporta. Mentalno, on je jaka osoba. I najvažnija osoba u mom životu. Svaki razgovor s njime meni pomaže. Ovaj gol i ovu našu pobjedu posvećujem njemu - veli Yaya Toure.

Nogometaš iz Obale Bjelokosti i bivši Barcelonin veznjak dobro zna koliko je ova pobjeda važna navijačima Cityja.

- Jako sam sretan. Pobijedili smo našeg velikog rivala i moramo u tome uživati. Posebno mi je drago zbog naših navijača. Oni 35 godina čekaju na osvajanje trofeja. Dugo je to. Još nismo osvojili trofej, ali vjerujem da je ovo naša godina. Nije važno tko će nam biti protivnik u finalu, Bolton ili Stoke. I jedni i drugi imaju kvalitetu za osvajanje FA Cupa. No, tkogod od njih nam stigao u finale, teško će nas pobijediti - zaključio je Yaya Toure.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare