To je to što me zanima!

Yepes najavio finale: Jedino što tražimo je pošteni sudac

San Lorenzo i Real Madrid u subotu će u Marakešu igrati za titulu najboljeg kluba na svijetu. Iako je Real veliki favorit, Argentinci vjeruju kako mogu zaustaviti 'kraljeve'
Vidi originalni članak

Papa Franjo sigurno će cijeli dan razmišljati o nama i kako da nam pomogne. Voljeli bismo da imamo jedan dan više za odmor, no bit ćemo spremni i ovako, rekao je trener San Lorenza Edgaro Bauza.

Osvajač Cope Libertadores u finalu klupskog SP-a igrat će protiv europskog prvaka Reala, no argentinski stručnjak nije za savjet pitao sunarodnjaka iz Atletico Madrida.

- Nisam razgovarao sa Simeoneom, ali se nadam da mogu ostvariti sličan rezultat kakav on ostvaruje protiv Reala.

Do finala je San Lorenzo stigao pobjedom protiv Aucklanda nakon produžetaka.

- Igrat će ista momčad kao i u polufinalu - rekao je Bauza, a branič Mario Yepes dodao:

- Sigurno nećemo igrati prljavo, a jedino što tražimo jest pošteni sudac.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zekica 19.12.2014.

    a šta očekuješ protiv objektivno trostruko jačeg protivnika (u svim segmentima igre) koji većinu svojih napada provodi u protivničkom šesnaestercu, puca sa svih strana i svako malo uleti neki centaršut da neće biti niti jedan faul za penal ili nekakvo igranje rukom??? Da Barca toliko zuji po protivničkom šesnaestercu kao Real već bi i njima sudili pedeset penala ali na žalost njima je ljepše napraviti stotinjak dodavanja u jednom napadu oko centra gdje je svaki prekršaj ili igranje rukom slobodan udarac nego da uđu u šesnaesterac gdje se za iste stvari sviraju penali. Jbg kume, mijenjajte trenera.

  • junior697 19.12.2014.

    ocekujem laganu pobjedu mog kluba Hala Madrid!

  • carlogambino 19.12.2014.

    Stavljam na San Lorenzo, ako pobjede postajem kršćanin opet, ajmo papaaa :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare