To je to što me zanima!

Youtuber svladao bivšeg prvaka UFC-a: Dat ću ti revanš ako si istetoviraš 'volim Jakea Paula'

Nisam se najbolje borio večeras. Dajem si ocjenu minus tri. On je težak protivnik. Godinama je boksao, a ja ovo radim tri godine. Bila je to teža borba nego što sam očekivao, rekao je Jake Paul nakon pobjede
Vidi originalni članak

Američka YouTube zvijezda Jake Paul (24) nakon osam rundi pobijedio je Tyrona Woodleyja (39) pred domaćom publikom u Clevelandu podijeljenom sudačkom odlukom  (77-75, 75-77, 78-74).

POGLEDAJTE VIDEO: Aleksandar Rakić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Woodley, inače bivši UFC-ov prvak u velter kategoriji, u četvrtoj je rundi odlično pogodio Paula i dobro ga uzdrmao, ali YouTube zvijezda uspjela je preživjeti tu rundu te ga je u konačnici pobijedio. 

Paul i Woodley su se nakon borbe dogovorili za revanš ako Woodley napravi tetovažu 'Volim Jakea Paula'.

- Nisam dotaknuo tlo kao njegovi drugi protivnici - rekao je Woodley nakon poraza misleći na Bena Askrena kojeg je Paul pobijedio ranije ove godine. 

Woodley je u meč ušao kao iskusniji borac, s 27 profesionalnih MMA borbi tijekom 12-godišnje karijere, a ove je godine dobio otkaz u UFC-u nakon četiri uzastopna poraza. Bio je to njegov profesionalni boksači debi i borba u koju je ušao s najviše kilograma do sad. 

S druge strane, za Paula je Woodley bio najteži protivnik u dosadašnjoj boksačkoj karijeri, a prethodno je nokautirao bivšeg MMA borca i olimpijskog hrvača Bena Askrena. 

- Nisam se najbolje borio večeras. Dajem si ocjenu minus tri. Ovo mi je prvi put da se borim pred gomilom ljudi nakon prve amaterske borbe - rekao je Paul pa nastavio:

- On je težak protivnik. Godinama je boksao, a ja ovo radim tri godine. Bila je to teža borba nego što sam očekivao.

YouTube zvijezda bi se prema najavama sada trebala boriti protiv brata Tysona Furyja koji je također reality zvijezda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • japanokinezjapano 31.08.2021.

    To samo Babić može dovesti u red i to sa jednom rukom.

  • tomason 30.08.2021.

    Gledam mec i razmisljam si kako bi bilo lijepo da joke paul odradi mec s babicem..koliko god ga hejtali,babic dijeli dobre batine..da ga prvu rundu samo nalupa i drugu onda da ga uspava..rijetko iritantan lik ovaj paul,bas vi volio viditi da ga neko izbije od batina da prestane glumiti sportasa

  • Hasky1982 30.08.2021.

    Vrijeme je da ga Babić počne vrijeđat... 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare