To je to što me zanima!

Z. Ibrahimović točno zna što želi: Nakon Milana idem u SAD

Godina ili dvije nogometa na nekom lijepom mjestu i onda kraj. S Milanom odrađujem posljednji ugovor u Europi, a potom selim u SAD - priznaje Šveanin
Vidi originalni članak

Milanov švedski napadač Zlatan Ibrahimović posljednje aktivne godine nogometne karijere želi odraditi u manje zahtjevnoj sredini, ali na lijepome mjestu. Izbor je pao na Sjedinjene Države i MLS ligu...

- Godina ili dvije nogometa na nekom lijepom mjestu i onda kraj. S Milanom odrađujem posljednji ugovor u Europi, a kada s "rossonerima" zaključim suradnju selim u SAD - priznaje.

U razgovoru za Voetbal International Ibrahimović je dodao da se u ovome trenutku ne vidi na klupi, premda, tvrdi, bi se i to moglo promijeniti.

- Trenutačno me to ne privlači, ali mnogi su igrači prije mene isto to govorili, a kasnije postali treneri. Mene će nogomet uvijek privlačiti, no postoje i druge stvari kojih sam željan.

Ibrahimović je za Milan ugovorno vezan do 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nenode23 27.12.2010.

    Prevedeno: Ja sam Zlatan i ljubim grb na dresu onog kluba koji da najviše novaca! Zlatan je vrhunski igrač, ali nikad neće bit najveći! Nema karizmu!

  • ibracadabra09 27.12.2010.

    haha a do prije 3 tjedna je rekao kako mu je milan zadnji klub i da ce se tu oprostit..ovaj vise nezna sta prica..

  • BlackRonsky 27.12.2010.

    Šveanin!! i rest my case..

Komentiraj...
Vidi sve komentare