To je to što me zanima!

Za 20 € ste na tribini: Borussia (M) pušta navijače na utakmicu

Bundesliga sada najavljuje svoj povratak, a Borussia Mönchengladbach je naška i način da na tribine dovede svoje vjerne navijače koji će svojim 'dolaskom' učiniti plemenitu stvar...
Vidi originalni članak

Dok je svijet sporta još uvijek u najvećem dijelu zaustavljen, Bundesliga najavljuje svoj nastavak početkom svibnja prema svemu sudeći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Schalke 04 već odavno trenira u manjim skupinama, igračima je treninge vratio i Hansi Flick kojemu se najavljuje i novi asistent u nastavku sezone, a Borussija Mönchengladbach priprema i veliko iznenađenje. 

Naime, nastavak Bundeslige (kao vjerojatno i ostalih lige) ako ga i kada bude, bit će pred praznim tribinama. Kako njihov Borussia-Park ne bi baš zjapio prazan, klub je odlučio navijačima pružiti priliku da budu s njima.

VIDEO: VARKA NOGOMETAŠA Coutinho Houdini: Uz zgodnu djevojku sjedi samo na prstima

Svaki navijač koji to želi za 20-ak eura može dobiti svoje mjesto na stadionu i svoju fotografiju na istome i to u poprilično realnoj veličini. 

Novac će ići u humanitarne svrhe na račune lokalnih humanitarnih i društvenokorisnih organizacija. Kartonski isječci se već postavljaju na tribine, a bude li ova akcija uspješna mogla bi zaista doprinijeti lokalnim organizacijama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Redovan 17.04.2020.

    "Plemenit" način za pokupit lovu. Svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare