To je to što me zanima!

Za čitatelje 24sata Mandžukić najbolji, Uefa izabrala Robbena

Mandžukić je bio žarišna točka Bayernovih napada. Puno se kretao, a bio je sretan kad je mogao podmetnuti leđa i povezati igru, napisao je Goal.com o Mandžukiću
Vidi originalni članak

Za čitatelje 24sata nije bilo dvojbe tko je bio najbolji igrač finala Lige prvaka između Bayerna i Borussije. S prosječnom ocjenom od čak 9.4 ta je čast pripala Mariju Mandžukiću.

Mandžo je dobio dobre ocjene kod gotovo svih uglednih portala, ali oni su se uglavnom odlučili igračem utakmice proglasiti strijelca odlučujućeg gola, Arjena Robbena.

Goal.com je Mandžukiću dao ocjenu 3.5 za nastup u finalu.

- Mandžukić je bio žarišna točka Bayernovih napada. Puno se kretao, a bio je sretan kad je mogao podmetnuti leđa i povezati igru. Mogao je zabiti gol već u prvom dijelu, ali ga je spriječio fantastičnom obranom golman Borussije. Zato je pogodio u nastavku i to uz napor lovokradice - piše Goal.com o Mandži.

Veće ocjene od njega na ovom uglednom portalu dobili su odlični golman Manuel Neuer te asistent i strijelac Arjen Robben. Oni su ocijenjeni četvorkama.

Robben i Neuer bolje od Mandžukića dobili su i na Uefi. Nizozemac je za nastup dobio 8, Neuer 7.5, a Mandžukić 6.8.

Eurosport je Mandžukića stavio u grupu igrača koji su dobili ocjenu sedam. Bolje ocjene od njega u Bayernu dobili su Ribery, Robben i Neuer (8), a zanimljivo da su osmice dobili i neki igrači Borussije.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • šiš 26.05.2013.

    Bilo bi žalosno da za nas naše dijete nije najbolje. Čestitke i roditeljima na takvom sinu.

  • Mutschki Djubrivoj 26.05.2013.

    Za mene je igrač utakmice Neuer,jer da nije obranio par 100% šansi ko zna kako bi na kraju rezultat završio

  • narpes 26.05.2013.

    Uz Manđu najbolji je bio Martinez iako svi vide samo strijelce i asistente

Komentiraj...
Vidi sve komentare