To je to što me zanima!

Za dres Casillasa 300.000 eura: Sve ide u humanitarne svrhe...

Na aukciji u Pekingu neimenovani je kolekcionar platio 300.000 € za potpisani dres golmana španjolske selekcije Ikera Casillasa. Golman je još dodao rukavice i loptu
Vidi originalni članak

Potpisana majica španjolske reprezentacije s brojem 1, čiji je ponosni vlasnik bio golman svjetskih i europskih nogometnih prvaka Iker Casillas, dosegla je fantastičnu cijenu na aukciji u Pekingu.

Kolekcionar širokog srca za nju je platio 300.000 eura. Kompletan će iznos otići u humanitarne svrhe, konkretno jednoj zakladi za pomoć siromašnoj djeci.

Aukcijsku je kuću Casillas za tu prigodu također opskrbio parom svojih rukavica i loptom. Također potpisani rekviziti otići će setnom kupcu skupa s dresom.

Sam je Casillas nazočio priredbi u glavnome kineskom gradu. U Kini slavni golman Real Madrida boravi na odmoru sa suprugom Sarom Carbonero. Posjetio je mladi par zajedno Zabranjeni grad i Kineski zid.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Antonio ToniHorvatin 10.07.2011.

    Nisam Taj: Nadam se da to nije jedan od onih iz garnitura kad su igrali sa Barcelonom,ti su doista maximalno izbuseni od strane Messia&co. Eno ti Messia na Copa Americi zabio 10 golova...opa zeznul sam se zabio je 0 (nula) golova,i ovo nije članak o Messiu nego o najboljem golmanu Svijeta i usudim se reć najboljem golmanu u povijesti...svaka čast Iker uzor si nam svima...

  • NIKE 10.07.2011.

    Casillas jest živa legenda i jedini igrač kojim se može ponositi Real Madrid jer vrijedi milijune i milijune eura a njihova škola šta je rijetkost , svaka mu čast ,

  • Nisam Taj 10.07.2011.

    Nadam se da to nije jedan od onih iz garnitura kad su igrali sa Barcelonom,ti su doista maximalno izbuseni od strane Messia&co.

Komentiraj...
Vidi sve komentare