To je to što me zanima!

Za naježiti se: Mancini poručio prijatelju 'Prejak si ti, Siniša'

Zajedno su igrali u Sampdoriji i Laziju, Mihajlović je Manciniju bio asistent u Interu dok su Nerazzurri apsolutno dominirali Italijom... Veliko je prijateljstvo staro dva i pol desetljeća
Vidi originalni članak

Roberto Mancini talijanski je izbornik i jedan od najboljih nogometaša koje je Italija ikada imala. Legenda je postao još krajem '80-ih kada je zajedno sa Gianlucom Viallijem te kasnije i Srečkom Katanecom, a pod trenerskim ravnanjem Vujadina Boškova osvojio scudetto sa Sampdorijom.

Nogometni putevi odavno su mu se ukrižali sa Sinišom Mihajlovićem koji je počeo svoju borbu sa teškom bolešću o kojoj će sam vrlo brzo i sam progovoriti.

Mancini i Mihajlović postali su veliki prijatelji. Zajedno igrali u Sampdoriji i Laziju, a kada je postao šef struke Intera i sa Nerazzurrima osvajao naslov za naslovom, Mancini je Mihajlovića pozvao da mu bude pomoćnik čim je Mihajlović završio igračku karijeru.

Družili su i na poslu i van posla, vrlo često igrajući padel (svojevrsni 'mini-tenis'), obiteljski su prijatelji već dva i pol desetljeća.

Mancini je teško bolesnome prijatelju poslao i javnu poruku podrške.

- Prejak si ti, Siniša. Ovo će te još i ojačati, a onda opet idemo na padel - napisao je Mancini.

Obojica su bili veliki igrači, Mancini ipak daleko raskošnija nogometna klasa, klasična 'desetka', a i kao trener je zasad napravio znatno uspješniju karijeru u Italiji i inozemstvu (prvak Engleske sa Man Cityjem).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lovac_u_mutnom 13.07.2019.

    Seti se Miha onog gola Bajernu za 1:0 !!!

  • ricky22 13.07.2019.

    Nikad te nisam volio nit cu te voljet. Al drž se i budi jak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare