To je to što me zanima!

Za nju nema poraza: Sandra Paović je europska prvakinja!

Sandra Paović prije četiri godine borila se za život. Liječnici su je spasili, ali bojali su se da više neće hodati. Sandra se nije predavala. Danas je europska prvakinja...
Vidi originalni članak

Prije četiri godine Sandra Paović doživjela je prometnu nesreću nedaleko od Pariza. Hrvatska stolnotenisačica putovala je s dvije kolegice u kombiju. Spavala je na stražnjem sjedalu. Kombi je sletio s ceste, Sandra je bila kritično. Spasili su joj život, ali liječnici su strahovali da neće preživjeti.

Hrabra Vukovarka dobila je najteži meč u životu i vratila se. Danas ne samo da hoda, već osvaja zlatne medalje. Nakon ožujka ove godine i zlata na otvorenom prvenstvu Mađarske u Egeru, Sandra Paović donijela je kući novo zlato.

Naša sportašica bila je najbolja na europskom prvenstvu u stolnom tenisu za sportaše s invaliditetom u talijanskom Lignanu. Sandra je u finalu pobijedila Ruskinju Raisu Chebainku 3-1 u setovima.

- Najavila sam da mi je medalja cilj. Ali to je samo početak, usputna stanica za ono što slijedi na paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru - izjavila je Sandra Paović.

Sandra Paović zlatna u Egeru: Ovo će mi dati vjetar u leđa...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • DamirPodvezanec 01.10.2013.

    ...ma bravo svaka čast

  • miris kusa 01.10.2013.

    postovanje I divljenje , svaka cast I sretno za dalje

  • Bepa 01.10.2013.

    Još jedna dobivena bitka ,ovog puta zlatna kolajna oko tvog vrata.Čestitke isretno Sandra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare