To je to što me zanima!

Za Ramseyja do vrha: Uzet ćemo dvostruki naslov!

Momčad Arsenala se pobjedom nad Burnleyjem primaknula vodećem Man United na samo dva boda. Pobjedu su posvetili Aaronu Ramseyju
Vidi originalni članak

Što ih više tuku, Arsenalovi igrači tim bolje igraju. Momčad Arsenea Wengera nastavila je sa odličnim nastupima u Premiershipu pobjedom nad Burnleyjem 3-1. Neki komentatori su tvrdili da će teška ozljeda Aarona Ramseyja uzdrmati momčad kao što je bilo u slučaju Eduarda, no londonska momčad pokazala je kontinuitet dobrih igara u drugom dijelu sezone. Upravo je ovo razdoblje sezone bilo kobno prošlih sezona u kojima su posustali pred Chelseajem, Manchester Unitedom i Liverpoolom. No, ove sezone je potpuno druga priča. Nakon 29 kola Arsenal dijeli drugo mjesto za Chelseajem te sa samo dva boda zaostatka za vodećim Unitedom.
- Osvojit ćemo Premier ligu i Ligu prvaka - rekao je uvjereno Wenger nakon četvrtog uzastopnog slavlja 'topnika'.
Wengerovi igrači su na teren izašli u majicama sa Ramseyjevim brojem 16 na leđima i ohrabrujućom porukom za brzo ozdravljenje.
Francuski menadžer tvrdi da su ozljede bili pravi razlog posustajanja momčadi u zadnjih nekoliko sezona.
- Mislim da ovaj put možemo. Ali sve ovisi možemo li naše igrače poštedjeti novih ozljeda - rekao je Wenger koji ni ove sezone nije imao sreće s ozljedama igrača.
Teško su stradali Diaby, Van Persie, a od nedavno i mladi Ramsey. Arsenalova mladež je u dosadašnjem dijelu sezone pokazala pravi karakter, a predstojeći tjedan slijedi im pravi ispit. Pokušat će nadoknaditi zaostatak od 2-1 protiv Porta u Ligi prvaka, a Wenger vjerojatno neće moći računati na kapetana Fabregasa koji je ozlijedio zadnju ložu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sarmica1 07.03.2010.

    i onda je svizac zamotao čokoladicu u omot!! :)

  • senator 07.03.2010.

    isto to su bili rekli i kad je eduardo bio ozljeđen..

  • vedran_zgb 07.03.2010.

    htio bi da se to dogodi ali ne vidim baš neki način kako bi došlo do toga...dok Wenger drži onog Bendtnera u igri napad mu je osakaćen jer to šta on može fulat to je nešto prestrašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare