To je to što me zanima!

Za razliku od HTV-a i BHT prenosi utakmice iz Atene

HTV-u je skupo, a Bosansko-hercegovačka televizija kao jedna od najsiromašnijih TV postaja prenosi utakmice hrvatske reprezentacije iz Atene
Vidi originalni članak

Čak je i jedna od najsiromašnijih televizija u Europi, BHT (Bosansko-hercegovačka televizija), otkupila prava za prijenos kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Pekingu. Pa su tako u srijedu poslijepodne Hrvati u Bosni i Hercegovini, za razliku od Hrvata u domovini, mogli gledati sjajnu igru i velike pobjedu naše reprezentacije protv Portorika (95-81). Uz njemački DSF, RTV Sloveniju, koji prate svoje reprezentacije na turniru, jedino je Hrvatska televizija 'zakazala'. Bosansko-hercegovačka televizija, čije reprezentacije, na žalost, nema na turniru i u petak će u 21 sat prenositi dvoboj Hrvatske i Kanade, a ljubitelijma košarke u Hrvatskoj preostaje jedino da potraže signal ove sarajevske TV postaje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Inkoba 16.07.2008.

    HTV nije daleko od BHT cak sta vise kvalitetniji program ima BHT... plus kao sto jedan tip gore navede pretplate idu u reprize.

  • gremljin 16.07.2008.

    može li netko normalan u ovoj državi dobiti ijednu poziciju koja se odnosi na funkcioniranje javnog sektora? ili su sve dozlaboga korumpirani i pljačkanja naroda željni likovi jedini koji su sposobni voditi ovu državu? DOSLOVNO!

  • brener 16.07.2008.

    u šta idu naše pretplate j.... vam mater!?u reprize!

Komentiraj...
Vidi sve komentare