To je to što me zanima!

Riječani prije finala na imanju na kojemu se udala Maja Šuput

Koeficijent na Dinamo je 1,70, a na Rijeku čak 5,00. Zagrepčani u finale Kupa ulaze kao veliki favoriti, ali Riječani su toliko uvjereni u trijumf da su su nekoliko dana prije unajmili imanje Stancija Meneghetti u Balama
Vidi originalni članak

Rijeka je u posljednja dva međusobna finala Kupa bila bolja od Dinama. Prije dvije godine u Varaždinu su igrali u finalu Kupa posljednji put. Dobili su Riječani 3-1, a dva je gola u tom finalu zabio Mario Gavranović. Dinamo je Kup osvojio čak 15, a Rijeka četiri puta. Samo jednom Rijeka nije otišla do kraja kad je bila u finalu. Prije 25 godina bolji je bio Dinamo.

I u srijedu Dinamo ulazi kao favorit u utakmicu. Koeficijent na "modre" je 1,70, a na Riječane čak 5,00. Igra se od 18 sati, na Aldo Drosini u Puli, prijenos je na HTV 2.

I Igor Bišćan, trener Riječana, kaže kako je Dinamo favorit, a njegov je klub uoči utakmice rezervirao imanje za druženje sa sponzorima prije finala.  Svi su u Rijeci uvjereni kako će otići do kraja. Nekoliko dana prije finala rezervirali  su imanje Stancija Meneghetti u Balama gdje će se Riječani okupiti prije utakmice s Dinamom, koji igra 22. finale Kupa.

Imanje je to na kojemu se nedavno udala Maja Šuput. Kakav li je samo ovo dodatni motiv igračima Nenad Bjelica pred ovo finale. Kad vide da su njihovi protivnici u finalu, već u slavljeničkom raspoloženju i prije finala, sigurno će htjeti "letjeti" terenom od prve sekunde.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bjelica je dan uoči utakmice u Puli riješio i posljednje dvojbe vezane za sastav. Odlučio je da će svoje drugo Rabuzinovo sunce "loviti" s ovih 11 igrača: Livaković, Stojanović, Theophile-Catherine, Dilaver, Leovac, Šunjić, Atiemwen, Ademi, Olmo, Oršić, Petković.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Markomarkkk 22.05.2019.

    Ahaha hahaha svima kojima je modra boja u srcu i koji su se ovdje javljali bahato samouvjereno kako vam je sada jeste li malo razočarani??? Možda vas peče to što Rijeka slavi ali ne samo klub već cijeli grad i poklonjen jedanaesterac i nedosuđeni za Rijeku spasio vas nije odoh slaviti sa cijelim gradom a vi laka vam noć uz maramice za brisanje suza ahaha haha KREPAT MA NE MOLAT FORZA FIUME

  • 22.05.2019.

    koji god bude rezultat,rijeka će bolje proći od tatarinova.

  • HighFlyer 22.05.2019.

    Lani je u finalu kupa Zebec odlučio pobjednika. Nije svirao penal na hajdukovom Mađaru i propustio pokazati crveni dinamovom igraču nakon što se pokošeni Said sam sjurio prema golu. Vidjet ćemo kako će danas suci odraditi finale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare