To je to što me zanima!

Zabijali Jelavić i Perišić; Spursi izgubili; iz Kupa ispao Milan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glasgow Rangersi dobili su Dundee 2-0, a Nikica Jelavić je zabio prvi gol. Ukupno 15. prvenstveni. Kolo prije kraja imaju četiri boda više od Celtica, ali i utakmicu više
Vidi originalni članak

Glasgow Rangersi su, nakon pobjede nad Dundee Unitedom, nadomak trećeg uzastopnog naslova prvaka. Kolo prije kraja imaju četiri boda više od Celtica, ali i utakmicu više. Večeras su pobijedili 2-0, a prvi gol zabio je sjajni Nikica Jelavić u 21. minuti. Leđima je bio okrenut golu, a sa 10 metara je sjajno reagirao na centaršut i glavom pogodio drugi kut. To mu je bio 15. gol u prvenstvu. U nedjelju gostuju kod petoplasiranog Kilmarnocka.

I drugi hrvatski reprezentativac je imao sjajnu večer. Ivan Perišić je praktički sam donio tri boda Club Bruggeu. Dobili su vodeći Genk s uvjerljivih 3-0, a Perišić je zabio prva dva gola (drugi iz penala), u 60. i 70. minuti. Konačni rezultat postavio je Akpala na Ivanovu asistenciju. Perišić je u 35 prvenstvenih utakmica zabio 19 golova, a sjajnoj statistici pridodao je 10 asistencija.

City svladao Tottenham, Milan ispao iz polufinala Kupa

Tottenham već dugo igra vrlo loše, a nakon novog poraza od izravnog konkurenta, oprostili su se od Lige prvaka iduće sezone. Manchester City je bio bolji s minimalnih 1-0, a jedini gol bio je Crouchov autogol nakon točno pola sata igre. City je osigurao četvrto mjesto i na dva su boda od Arsenala, a Spursi su šesti sa dva manje od Liverpoola. Od Hrvata su igrali samo Vedran Ćorluka i Luka Modrić, cijelu utakmicu. Modrić je u 28. minuti dobio sjajnu povratnu loptu od Lennona, a sa 15 metara je upropastio čistu priliku, pucao je pokraj gola.

Milan neće do dvostruke krune. Nakon 2-2 u prvoj utakmici polufinala Kupa, Palermo je pobijedio u uzvratu 2-1. Migliaccio (63') i Bovo (73') su pogodili za domaćina, a Ibrahimović u nadoknadi počasni gol 'rossonera'.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • invoker88 11.05.2011.

    Ovaj Jelavić nije normalan.

  • Marko1_1 11.05.2011.

    Sican se sta je talijanska liga bila prije 7,8 godina,bila je cisti vrh,skoro pa uz rame engleskoj i spanjolskoj,a sad je uz rame onoj francuskoj,nikad mi se nije svidala njihova liga,ali bar san je postiva dok je bila jaka,a sad (da mi rossoneri ne zamjere) in je najjaci klub klub koji je slabiji od prosjecnog eng.kluba,a da ga ni ne usporedujemo sa ovim jacima i mozete se milanisti nadat nekom procvatu dovodenjem ovog taiwa,mexesa i ostalih prosjecnih igraca,ali jos dugo necete moc parirat najjacim klubovima,evo imate srice sta tal.liga prozivljava najgore dane u svojoj povijesti pa ste zato prvaci

  • dane0904 11.05.2011.

    auuuuuuuu harry šta će ti liverpool napraviti za vikend sreće ti je što si kao pojačanje doveo pienaara hahahahahhaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare