To je to što me zanima!

Zabili pet autogolova: Svi žele izbjeći klub koji vodi mafija...

Indonezijski drugoligaši Sleman i Semarang zabili su pet autogolova. Sleman je s 3-2 pobijedio, ali to mu i nije neka nagrada. Sad ide na klub koji vodi lokalna mafija
Vidi originalni članak

Sleman i Semarang odigrali su utakmicu druge indonezijske nogometne lige na stadionu Maguwoharjo u Yogyakarti. Sleman je pobijedio 3-2, ali svih pet golova bili su - autogolovi. Izvršni predsjednik lige najavio je istragu.

Niti jednom klubu nije se igralo sljedeću utakmicu. Naime, pobjednik susreta imao je rezerviranu utakmicu polufinala doigravanja za ulazak u prvu ligu protiv kluba iz Bornea koji vodi lokalna mafija. Igrači i golmani dali su sve od sebe kako bi izgubili i tako izbjegli dvoboj protiv Pusamanije. Nešto maštovitiji u zabijanju golova u svoju mrežu bili su igrači Semaranga, posebno golman koji je šetao terenom.

Oni su procijenili da je bolje zabiti više i izgubiti utakmicu , nego izgubiti glavu u sljedećem susretu pa su si zabili tri autogola, jedan više od protivničkih igrača.

Protiv kluba iz Bornea nitko ne želi igrati, a ovo nije prvi put da se indonezijski nogomet našao u središtu skandala. Mursyid Effendi je dobio doživotnu suspenziju Fife jer je namjerno zabio autogol 1998. godine za Indoneziju protiv Tajlanda.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • strmi007 29.10.2014.

    Sve su to kriminalci,jedino Maminjo pošten

  • nikluk20 29.10.2014.

    mislim šta su radili ostalih 80 minuta vremena?...tehnicirali?..čudno kako utakmica nije završila košarkaškim rezultatom....

  • 28.10.2014.

    Unistavaju tu lijepu igru zvano nogomet!°I sta im onda vrijedi igrat!mahh..Konjine

Komentiraj...
Vidi sve komentare