To je to što me zanima!

Dečki, budem ja platio: Pogodio je iz voleja i počastio dvoranu

Jedan od sponzora Futsal Dinama najavio je da će u slučaju gola nakon kornera, igrač koji zabije, a da lopta pritom ne padne na parket, "pozvati" rundu za cijelu dvoranu. E pa, dogodilo se
Vidi originalni članak

Gratis pivo ako igrač zabije gol? Da, i to je moguće. I dogodilo se u Zagrebu. Jedan od sponzora Futsal Dinama najavio je da će u slučaju gola nakon kornera, igrač koji zabije, a da lopta pri dodavanju ne padne na parket, "pozvati" rundu za cijelu dvoranu. 

Futsal Dinamo razbio je Novi Marof u četvrtfinalu Kupa 10-0 u zagrebačkoj dvorani Martinovka, a nakon petog gola navijači za sljedeću utakmicu nisu morali brinuti tko plaća prvu rundu. Oni sigurno ne. 

Za to se pobrinuo Kristijan Čekol koji je zabio iz voleja nakon dodavanja iz kornera i automatski je "pozvao" rundu za sve na sljedećoj utakmici protiv Nacionala. Svatko s ulaznicom s današnje utakmice ima pravo na jednu pivu.

Uvjerljiva pobjeda protiv Novog Marofa u regionalnom Kupu navijačima Dinama stiže kao utjeha nakon prvog poraza u sezoni u zadnjem prvenstvenom kolu. Aktualni viceprvak Split Tommy slavio je u derbiju u krcatoj Kutiji šibica 3-2.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Blekso_1 24.11.2016.

    tatek od Kristijana bude završil u ludnici.. on je najškrtiji čovjek na svijetu..

  • deronja 23.11.2016.

    Glupost, "jedan od sponzora najavio da ce igrac platiti" , pa zasto sponzor ne plati.

  • bukachev 23.11.2016.

    i kolki je bio ceh???

Komentiraj...
Vidi sve komentare