To je to što me zanima!

Ana i Donna zablistale u Rusiji: Hrvatske ljepotice sve očarale

Iako je Donna Vekić ispala u kvalifikacijama od Belgije Flipkens, ostala se družiti ostalim kolegicama te oduševila svojom pojavom. Za njom nije zaostajala niti lijepa Ana Konjuh koja je izbacila Niculescu na startu
Vidi originalni članak

Prelijepe hrvatske tenisačice Donna Vekić i Ana Konjuh zablistale su na igračkom partyu u ruskom St. Petersburgu uoči početka glavnog turnira.

Iako je mlada Osječanka Donna ispala u kvalifikacijama od Belgije Flipkens, ali zatim je kao 'lucky loser' upala u glavni turnir St.Petersburga. Uoči turnira ostala se družiti ostalim kolegicama te oduševila svojim izgledom.

Za njom ničim nije zaostajala niti Ana Konjuh, druga najbolje rangirana hrvatska tenisačica koja se nalazi na 36. mjestu aktualne WTA liste.

U prvom kolu turnira Dubrovčanka je bila bolja od Rumunjke Niculescu 2-1 u setovima. Prvi set pripao je Niculescu uz uvjerljivih 6-1, no onda je moćna Ana preokrenula sa 6-3 i 6-2. Njena iduća protivnica je prva nositeljica Halep.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pretposljednji samuraj 01.02.2017.

    "Donna se ostala družiti s kolegicama"!!?? Ako niste primijetili Donna je ušla u glavni turnir kao sretna gubitnica i već prošla 1. kolo!

  • silaaa 31.01.2017.

    Sta se dogodilo s ovom belindom, ona je bila kao najveci talenat tamo pa nestala

  • talman 31.01.2017.

    Nije lako ženama. Svakoj treba kilo šminke da izgleda dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare