To je to što me zanima!

Zaboravila hlačice: Charlize je skrivala noge dresom Atletica

I poznate zvijezde imaju uzore. Griezmann i Luis dočekali su promociju osmog nastavka filma 'Brzi i žestoki' te se upoznali s Charlize Theron i Vin Dieselom. Poklonili su im dresove s imenima
Vidi originalni članak

Antoine Griezmann i Filipe Luis prisustvovali su promociji osmog nastavka popularnog filma 'Brzi i žestoki' u Madridu na kojoj su bili i slavni glumci Charlize Theron i Vin Diesel. 

Iskoristio je Atleticov dvojac priliku da Charlize daju dres madridskog kluba s njenim imenom, a nije izostala ni zajednička fotografija. Svjetski poznata Theron nije im ostala dužna, dala im je zagrljaj i pusu.

- Vrlo sam uzbuđen što ću upoznati glumce. Gledam mnogo filmova i serija i jako je uzbudljivo vidjeti ih svih izbliza - rekao je oduševljeni Luis prije nego je upoznao glumački par. 

Iako se naslikava s Griezmannom, navodno je Charlize Theron u srcu plava boja. Hajdukovci, ne bojte se, ne navija za Dinamo. Prekrasna glumica južnoagričkog podrijetla bila je na utakmici Chelseaja 2009. godine i kao i njezina kolegica Emma Watson navija za londonski klub.

I Vin Diesel dobio je svoj dres s kojim je ponosno pozirao, ali nije to izgledalo lijepo kao i s Charlize.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • IamNoone 07.04.2017.

    Ocito je jedino sto mozes je brisati komentar. Tragikomedija :) Jos jednom, osnovna skola, neodredena zamjenica SVI u akuzativu KOGA? STO? (vidjeti)....SVE. Ovaj puta nemoj obrisati komentar pa ces nauciti za sljedeci put :*

  • plik 07.04.2017.

    ovaj desni je grdi ko Modrić.. :)))

  • Mika75 07.04.2017.

    vuna se ugrijala pa je hladi

Komentiraj...
Vidi sve komentare