To je to što me zanima!

Zabranili im ulazak u Hrvatsku: Obitelj Đoković ljuta na policiju

Obitelj proslavljenog srpskog tenisača Novaka Đokovića nezadovoljna tretmanom hrvatske policije je napustila Dubrovnik nakon što su im zabranili ulazak u grad
Vidi originalni članak

Obitelj Novaka Đokovića uvrijeđeno je napustila Hrvatsku nakon što im je hrvatska policija zabranila uplovljavanje u Dubrovnik, piše Tanjug, a prenosi Kurir.

Članovi obitelji poznatog srpskog tenisača imali su potrebno dopuštenje za uplovljavanje jahte 'Dijane' u grad, a otac Srđan, supruga Dijana te Novakova braća Đorđe i Marko uvrijeđeni postupkom policije su napustili Dubrovnik.

- Veoma smo razočarani, bez obzira na to što su sve vrijeme znali o kome je riječ, bez razloga su nas držali tri i po sata na graničnom prijelazu, iako nismo prekršili nijedan zakon. Pustili su nas tek kada smo platili kaznu, ali tada više nismo imali volje za odlazak u Dubrovnik i vratili smo se za Tivat - rekao je za Tanjug Srđan Đoković.

Do nesporazuma je došlo iz nejasnih razloga jer je kapetan broda Ivan Žegura dopuštenje u Tivtu za uplovljanje u Dubrovnik te nisu kršili zakon koji ne dopušta ulazak više od 12 milja u hrvatske teritorijalne vode.

- Žao mi je zbog svega što se dogodilo jer je ispalo da sam prevario kolegu. Ostajem pri stavu da jahta "Dijana" nijednog trenutka nije prekršila zakon. Međutim, očigledno da neka službenica na carini ne zna za odredbu od 12 milja i tu je nastao problem - objasnio je kapetan iz lučke kapetanije u Duborvniku Vedran Cvjetković, prenosi Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • nana hihihi 15.06.2011.

    divna nam reklama za ovo ljeto....

  • haliks 15.06.2011.

    šta obični ljudi dožive s birokracijom pa se nediže prašina u medijima,al kad neko poznat kao ovi đokovići malo zapnu negdje,to je odmah sramota i skandal! ko da je predsjednik neke države pa je skandal,al dajem podršku policiji,svaka čast na profesionalizmu!

  • pa šta je 14.06.2011.

    glupa hrvatska murija .njih koji imaju love i hoče potrošit jebu u mozak pa kad nema love u proračunu onda če mene pljačkat na cesti -drumski razbojnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare