To je to što me zanima!

Zadar dobio, Aco briljirao u izjavama na engleskom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Teško je istu momčad dobiti dvaput u kratkom vremenu, pa smo sretni radi pobjede i činjenice da vodimo na tablici, rekao je Aco Petrović
Vidi originalni članak

Nakon utakmice sa Choralom koju je Zadar dobio 82-70 glasnogovornica je zamolila Acu Petrovića i Damira Rančića da svoje izjave daju na engleskom budući su došli i francuski novinari. Rančić se malo iznenadio i ukratko "izreferirao" priču o kvalitetnom suparniku i teškoj utakmici. Aco je jezični izazov spremno dočekao i na tvrdom engleskom u svojoj klasičnoj maniri analizirao svoj i suparnički klub, ne mareći previše za padeže, izgovor i slaganje vremena.
- Teško je istu momčad dobiti dvaput u kratkom vremenu, pa smo jako sretni radi pobjede i činjenice da vodimo na tablici - kazao je. Nakon izjave za Acu opet nije bilo pitanja.
Na utakmici punoj brzih kontri, zakucavanja i "banana" najbolji je bio Bugarin Ivanov sa 18 poena i 14 skokova. Toni Prostran dobio je, uz bučnu podršku Tornada, 3 minute na parketu. Juby Johnson je natukao desnu šaku, no sudeći po rukovanju s novinarima nakon utakmice ozljeda nije opasna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • iadera 18.12.2008.

    Gđa ili Gđica Kraljev koja je pisala ovaj članak kaže da je Aco brka padeže. Ne zna da engleski nema padeže.

  • tratuljonac 17.12.2008.

    taj mi se gadi nakon onog dogadjaja kad je 1 dan nako smrti brata dosao po njegov rucni sat.kod cura kaj je bila sa Drazenom u autu.Pitanja...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare