To je to što me zanima!

Zadar dovodi Amerikanca Wrighta, možda i Subotića

Košarkaše Zadra pojačat će klasičan šuter s NBA iskustvom, koji je ove sezone zabijao prosječno 14 koševa za Joventut. No možda nije i jedini...
Vidi originalni članak

U petak ili subotu trebao bi stići 24-godišnji bek-šuter Bracey Wright, otkrio je direktor Zadra Giuseppe Giergia. Otkako je klub napustio Marlon Garnett, koji je sreću pronašao u Cedeviti, u Zadru su tražili zamjenu. Pronašli su rješenje u igraču kojeg je 2005. na draftu izabrala Minnesota, ali je nakon dvije godine sjedenja na klupi odlučio otići u Europu. Sezonu je proveo u Arisu, pa ovu počeo u Joventutu. U jakoj ACB ligi zabijao je 14 koševa u prosjeku, u Euroligi 12 po utakmici.
- Ništa još nije sigurno, ali mogao bi biti u momčadi već ovoga vikenda protiv Krke - najavio je Zadrov trener Denis Pleslić.
Uz Gečevskog, Ivanova i Johnson, Wright će biti četvrti stranac u Zadrovu rosteru, ali možda ne i posljednji. Odlaskom Malika Dixona ostala je upražnjena pozicija playmakera, a popuniti bi je mogao još jedan Amerikanac, John Lucas (26). Bivši igrač Houston Rocketsa, Benettona i Sneidera ovu je sezonu počeo u Oklahoma Thundersima, no dobio je otkaz u studenom.
Kao moguće rješenje za playmakera spominje se i Srđan Subotić, 28-godišnji bivši igrač Splita. Nekada veliki talent hrvatske košarke posljednje dvije sezone proveo je u Švedskoj, a u domovinu bi se mogao vratiti preko Zadra. No zasad su sve to nagađanja, sve osim vrlo izvjesnog dolaska Braceya Wrighta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barkley 30.01.2009.

    Đerđa i ekipa u klubu su potpuno izgubili kompas

  • arsenal fc 29.01.2009.

    za wrighta mislin da bi bia odlično pojačanje,i nadam se da neće doći ovaj lucas jer imamo i bez njega priviše stranaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare