To je to što me zanima!

Zadarska dica: Modrić, Subašić i Livaković članovi NK Zadar

Osim Modrića, Subašića i Livakovića, člansku iskaznicu NK Zadar dobio je i Ante Čačić koji je dio trenerske karijere proveo na klupi Zadra. Vrsaljko će, pak, svoju dobiti kasnije zbog ozljede
Vidi originalni članak

Direktor NK Zadar Svetko Ćustić i predsjednik Nadzornog odbora NK Zadar Jakov Surać odlučili su iskoristiti priliku, doputovati u Zagreb i u hotelu As posjetiti svoje Zadrane.

Luka Modrić, Dominik Livaković i Danijel Subašić ovom su prigodom od čelnih ljudi zadarskog nogometa dobili članske iskaznice kluba iz kojeg su potekli. 

Surać, legendarni nogometaš, iskoristio je svjetla pozornice prema hotelu As pred susret s Ukrajinom kao dobru priliku da i široj javnosti objasni situaciju u kojoj se nalazi NK Zadar

- NK Zadar trenutno se natječe u 3. ligi jug, a naši reprezentativci najavili su kako će biti na raspolaganju svome klubu što god zatreba. Oni neće dopustiti da NK Zadar propadne - rekao je Surać. 

Osim trojca Modrić-Subašić-Livaković, u NK Zadar učlanio se i 'glavni brk' hrvatskog nogometa Ante Čačić. Čačić je, naime, u svojoj trenerskoj karijeri vodio nekoliko zadarskih klubova, uključujući i NK Zadar.

Članska iskaznica čeka još jednog 'kockastog' Zadranina Šimu Vrsaljka koji zbog djelomične rupture stražnjeg križnog ligamenta nije na reprezentativnom okupljanju. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • YangaMbiwa24 24.03.2017.

    Članovi Renine krave muzare

Komentiraj...
Vidi sve komentare