To je to što me zanima!

Torres je već prošao liječnički, a navijači zapalili njegov dres...

BURNO U ENGLESKOJ Liverpool je prodao Fernanda Torresa Chelseaju za 58 milijuna eura. 'Redsi' su kupili Newcastleovog Andyja Carrola za 41 milijun eura
Vidi originalni članak

Liverpool je na svojim službenim stranicama potvrdio da je napadač i španjolski reprezentativac Fernando Torres dobio slobodne ruke za transfer u Chelsea. Torres je već prošao liječnički pregled te je pred potpisom za klub sa Stamford Bridgea. Transfer je vrijedan 58 milijuna eura. Torres bi u pet i pol godina na Stamford Bridgeu trebao zarađivati 175.000 eura tjedno tjedno. Tijekom dana engleski mediji pisali su da je Torres helikopterom otišao na hitne pregovore u kamp Chelseaja. Klubovi su se dogovorili i Torres će crveni dres zamijeniti plavim.

>>> Što je rekao Torres nakon potpisivanja, pogledajte OVDJE

Nije dugo trebalo da i navijači Liverpoola pokažu što misle o politici kluba i Fernandovu odlasku u Chelsea. Na fotografijama se vidi kako su zapalili dres Fernanda Torresa s brojem devet. Sigurno je da Torresu neće biti lako kad sljedeći put istrči na Anfield u "krivom" dresu.

Liverpool nije gubio vrijeme i odmah je doveo zamjenu za Torresa. Napadač Newcastlea Andy Carrol do ponoći bi trebao potpisati za svoj novi klub. Newcastle je prvotnu ponudu od 35 milijuna eura odbio, no Liverpool je dodao još šest i Carrol će uz Suareza predvoditi napad "redsa". Suarez je već izabrao dres. Nosit će broj sedam u transferu vrijednom 27 milijuna eura.

LIVE

Bolton je objavio da su na posudbu doveli napadača Chelseaja Daniela Sturridgea

Liverpool potvrdio da su kupili Suareza za 27 milijuna eura

Napadač Rangersa James Beattie u Blackpoolu na posudbi do kraja sezone

Veznjak Aston Ville Stephen Ireland došao je na posudbu u Newcastle

Blackburn kupio 19-godišnjeg Rubena Rochinu iz Barcelone. Ruben je potpisao na četiri i pol godine

Aston Villa dovela Amerikanca Michaela Bradleya na posudbu

Chelsea je sve dogovorio i s braničem Benfice Davidom Luizom

Torres je sve dogovorio s Chelseajom i prošao je liječnički. Transfer je vrijedan 58 milijuna eura

Iako je Newcastle odbijao ponudu Liverpoola da proda Andyja Carolla, čini se kako je sada nevoljko ipak pristao. Englez je već na putu za Merseyde kako bi prošao liječnički pregled. 'Redsi' su za njega dali rekordnih 40 milijuna eura.

Blackpoolov šef Karl Oyston kazao je kako je izgledno da Charlie Adam neće doći u Liverpool

Andy Reid i službeno se pridružio Blackpoolu

Potvrđeno je da je Stoke City pustio Tuncayja da se pridruži njemačkim 'vukovima'

Tottenham krenuo po Diega Forlana iz Atletico Madrida

Legrottaglie potpisao, do kraja sezone u Milanu uz mogućnost produženja ugovora

Newcastle odbio 30 milijuna funti za Andya Carolla od Liverpoola

Barcelonin direktor Zubizarreta priznao da 'ganjanju' Balea

Chelsea ponudio 25 milijuna funti za Luiza iz Benfice i 8 za Payeta iz St. Etiennea

M. United želi Bayerova golmana Adlera jer ih je odbio Atletico M. za De Geu

M. City 'cilja' Cazorlu iz Villarreala

Tottenham bi veznjaka Palerma, dali su ponudu za Antonija Nocerina

Idi na 24sata

Komentari 122

  • IvanTunanovic 02.02.2011.

    igraci dolaze igraci odlaze i tak to ide niko nikog nije izdo jer da je tako onda nikad nebi bilo transfera!!to kad neki igrac pocne karijeru ko npr gerard raul itd da ne nabrajam pa da ode dok ga ne poteraju nije ljepo al ovo to je glupo.sutra ce doci neki novi torres u liverpool i opet otic...mislim da vise brine navijace sta ce sad liverpool bez njega jer on ih je spasavo i dovodio da budu gdje su sad znaju da bi bili i nize al po meni nema potrebe jer isto tako su se dobro pojacali u napadu tak da nebi se trebala osjetit drasticna promjena stovise onaj mali urugvajac trpa isto ko lud!!

  • Aguero87 02.02.2011.

    Carrol ne vridi vise od 20 mil, i Liverpool nastavlja "odlicno" kupovat (osim Suareza).... čudno kako ovi iz liverpola nisu dali svih 58 torresovih miljuna za Carrola, koji debili... da 40 miljuna Carrol, di im je pamet???

  • Aguero87 02.02.2011.

    SVIM MUDRIJASIMA KOJI BLATE TORRESA: šta je to liverpool napravija da zadrzi torresa???? mali je reka da klubu tribaju par pojačanja, oni su prodali xavija alonsa i maskerana, i za te pare doveli končeskog kirijakosa i takve, on nema s kim igrat, nogometne karijere su kratke i on želi trofeje, zato je i dosa iz Atletico Madrida, Liverpolu svaka čast ali se od stare slave ne živi i "malog" se mora razumit da oce trofeje i da liverpol to sada nije u stanju i sa politikom kluba sigurno nece jos dugo bit... MORA GA SE RAZUMIT, PA NIJE OD ROĐEN U LIVERPOLU, npr kao Gerrard pa tu živi sva mu je obitelj tu itd... El Nino je stranac i ako vidi da od kluba nema nista on ide ća... Sta ga briga, ide di mu je bolje, zašto da se bori za Ligu Uefa, kad moze bit u četvrtini lige prvaka svake godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare