To je to što me zanima!

"Zadovoljan sam jer smo igrali protiv jedne od najjačih ekipa"

Trener Bayerna Pep Guardiola zadovoljan je osvajanjem tri boda na startu nove sezone Bundeslige protiv Wolfsburga (2-1), pogotovo jer se radi o jakom protivniku
Vidi originalni članak

Bayern je u sezonu startao pobjedom. Branitelj naslova u Münchenu je pobijedio Wolfsburg 2-1, a strijelac za goste bio je hrvatski reprezentativac Ivica Olić.

Trener Bavaraca Pep Guardiola zadovoljan je kako je njegov klub krenuo u novu sezonu.

- Za svakog trenera u svijetu pobjeda je najvažnija stvar. Generalno, ja sam jako, jako zadovoljan. Dobro smo se borili. U drugom poluvremenu Wolfsburg je bio bolji, ali ne smijemo zaboraviti da smo igrali protiv jedne od najboljih momčadi u Bundesligi. Ova pobjeda važna je jer će nam u glavi sad biti lakše - rekao je Guardiola.

Holger Badstuber upisao je svoj prvi nastup za Bayern u gotovo dvije godine, povratak na teren učinio ga je sretnim.

- Ovo je bio vrlo emocionalan dan za mene, igrao sam nakon dugo vremena. I prekrasna stvar je što smo ostvarili pobjedu.

Nevjerojatan promašaj Juniora Malande

Igrači Bayerna imali su dosta sreće jer su bili neuvjerljivi i Junior Malanda promašio je što su rijetki u povijesti nogometa uspjeli promašiti...

Prvo je sa samo pet metara pogodio prečku, a zatim odbijenu loptu s pola metra poslao u gol-aut umjesto u praznu mrežu. Bilo je to kod 2-1 za Bayern i normalno da navijači Wolfsburga mogu žaliti, ostali su bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Colonel is back 23.08.2014.

    da se razumijemo,pep je teski blefer od trenera,ali neki zaboravljaju da je jupp bio teski flop u bayernu,zadnja sezona kad je sve osvojio je iznimka..dortmund je dominirao bayerna,od 2010. do 2012. dortmund ih dobio 10 puta i uzeo sve trofeje..treba dat pepu vremena,al mi se ne svidja sto vidim do sada..

  • MrHorilij21 23.08.2014.

    Pa kad Wolsburg ima Lorda :D

  • lukica25 23.08.2014.

    onaj juppov bayern nebi strepio protiv njih sigurno, sad će još više padat

Komentiraj...
Vidi sve komentare