To je to što me zanima!

Zadrani i 3. put u sezoni bolji od Splita: Ne znam kako dalje

'Žuti' su se držali iznenađujuće dobro s tri 17-godišnjaka. Do poluvremena su bili u minimalnom zaostatku, a onda je 2. poluvrijeme Bariša Krasić otvorio s dvije trice
Vidi originalni članak

Košarkaši Zadra i 3. su put ove sezone slavili protiv Splita. U ovom, prvenstvenom ogledu gosti su bili bolji 75-61, a pravu sliku onoga što se večeras događalo na Gripama odaje tek podatak kako je domaća momčad nastupila bez čak osam igrača. 

No, unatoč tome 'žuti' su se držali iznenađujuće dobro s tri 17-godišnjaka, Jukićem, Benderom i Marinellijem. Do poluvremena su bili u minimalnom zaostatku, a onda je 2. poluvrijeme Krasić otvorio s dvije trice i gosti nisu prednost ispuštali do kraja.

- Iako je i nama nedostajalo nekoliko igrača, presudio je šiti roster koji nam je omogućio da ih pritisnemo i dođemo do vrijedne pobjede - rekao je trener gostiju Ante Nazor, a domaćem treneru Erjavcu nije preostalo ništa nego da se složi s kolegom. 

- Ne znam kako ćemo dalje, valjda će netko ozdraviti jer će u protivnom biti teško sada protiv Zagreba i Cibone. Momcima svaka čast, borili su se koliko su mogli. 

Ostali rezultati:

Cibona-Zagreb 93-83

Kvarner-Cedevita 75-91

Alkar-Jolly 50-65

Idi na 24sata

Komentari 7

  • davidmilak 10.04.2013.

    Evo je slika i prilika hrvatske kosarke tim koji je u zadnjem kolu uspio spasiti goli zivot ima sansu po mom misljenju da ravnopravno bori za naslov prvaka nije zadar preko noci toliko napredova nego nam je klupska kosarka dno-dna,aba liga je pokazala,izgleda da bi nasim klubovima bilo bolje igrati balkansku ligu valjda bi tamo bili favoriti za naslov protiv mornara iz bara,okk beograda,ali sta se kaze pehar je pehar na kojem je kosarka dnu i rasulu jadno i tuzno!

  • iksde 09.04.2013.

    maliganii

  • BrunoK1993 09.04.2013.

    Lijepo je za vidjeti ovakav Zadar, 3 pobjede iz 4 utakmice s time da su 3 igrane u gostima. Ključno je dobiti Cibonu doma, mogla bi ovo biti ipak jedna uspješna sezona za Zadar na kraju. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare