To je to što me zanima!

Zagreb kod Meškova: Nisu mi baš skroz jasna pravila EHF-a

Rukometaši Zagreba u razmaku od sedam dana odigrat će dvije utakmice protiv Meškova u Ligi prvaka. Prva je na rasporedu danas u Brestu od 16 sati (HTV 2)
Vidi originalni članak

Moram priznati da mi ta pravila Europske rukometne federacije baš i nisu jasna. Odrede da dva kluba međusobno igraju dvije utakmice u sedam dana, a s nekim se protivnicima ne vidiš i po par mjeseci, bez dlake na jeziku najavio je utakmicu petog kola Lige prvaka trener PPD Zagreba Veselin Vujović za službene stranice kluba.

Zagreb danas od 16 sati gostuje kod Meškova u Brestu, a već za sedam dana s istim protivnikom igraju uzvrat u Areni.

- Zagreb ih je pobijedio u Bjelorusiji i prije mog dolaska. No tada su oni imali velikih problema s ozljedama, a sada su se jako digli u formi. Dokazuje to i razbijanje snažnog Vardara sa osam razlike. Imaju iskusne igrače i favoriti su, no na njima je veći pritisak nego na nama jer nas moraju pobijediti da bi ostali u igri za plasman dalje. Mi, pak, imamo kredit iz pobjede nad Kielom, no to ne znači da u utakmicu ulazimo opušteno. Dapače, pobjedom bi napravili ogroman korak prema plasmanu u drugi krug - priča Vujović.

Velika borba u Bjelorusiji vodit će se na golmanskim pozicijama. Na jednoj strani odlični dvojac Stevanović - Ivić, a na drugoj Pešić koji brani u fantastičnoj formi.

- Oni su s dva minimalna poraza od PSG-a i Kiela pokazali da se radi o odličnoj momčadi. Znamo da nas čeka teška utakmica i da samo uz maksimalnu igru možemo do pobjede. Ovo je za nas najveći test, najvažnija utakmica u prvom dijelu sezone. Svi smo zdravi, fali nam još samo Mandalinić i imamo priliku vratiti prosute bodove protiv La Rioje - kaže Filip Ivić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • petra1105 15.11.2014.

    mislim ne kuzim kaj tu nije jasno. utakmica uzvrata se mora odigrat u jednom kolu,dok sve ekipe iz skupine odigraju, a to odprilike traje 7-10 dana..i nije bitno di ce se odigrat..mogu se obadvije igrat kod domacina ili gosta ili jedna kod jedne ekipe a druga kod druge..tak dragom bogu svejedno..samo je bitno da se unutar tog zadanog roka utakmice odigraju..mislim ne kuzim iz clanka koji dio nije jasan

  • navijač15 15.11.2014.

    Dečki samo naprijed!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare