To je to što me zanima!

Zagreb lako s Bosnom, sudac teško slomio ruku pa operiran

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski prvak pobijedio je Bosnu u zaostaloj utakmici 10. kola SEHA lige 38-27, no utakmicu u Slavonskom Brodu obilježila je teška ozljeda lakta slovačkog suca...
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreba i treći su put ove sezone lakoćom pobijedili BiH prvaka Bosnu. Ovaj put na redu je bila utakmica 10. kola, a hrvatski prvak pobijedio je s uvjerljivih 38-27. Zagrepčani su već po starom dobrom običaju igranja domaćih utakmica diljem Hrvatske ovaj put počastili Slavonski Brod. Slavonci su im se odužili dupkom punom dvoranom na što Balić i društvo nisu naviknuti u svom gradu.

No utakmicu je nažalost obilježila teška ozljeda slovačkog suca. Vladimir Čanda u 24. minuti trčao je unatrag, poskliznuo se i nezgodno pao na ruku nakon čega je s teškim lomom lakta hitno prevezen u bolnicu. Čanda je odmah u Slavonskom Brodu i operiran , a posao je u dvorani dovršio njegov kolega Peter Brunovsky. I to vrlo dobro. No nije ni imao težak zadatak s obzirom da je Zagreb u drugom dijelu samljeo svoje protivnike.

Bosna je većinu prvog poluvremena vodila, u nekoliko navrata i tri razlike, no pred kraj poluvremena zagrebaši su se uozbiljili i na odmor odlaze sa +2. U drugom dijelu dodali su gas i Smajlagićeva momčad nije imala baš nikakvih izgleda za iznenađenje. Na golu je proradio Šego sa 16 obrana, a posebno veseli što je u velikoj formi prije EP-a u Srbiji i Tonči Valčić. U Slavonskom Brodu Bosni je zabio šest komada, a veseli i Gojunovih pet te Brozovićevih šest golova. Uparavo izdanja ovog posljednjeg pokazuju da je Hrvatska dobila još jednog vrhunskog pivota uz Vorija, Sulića i Marića. 

Zagrebu do kraja godine preostaju još dvije utakmice SEHA lige. U subotu gostuju kod Tatrana  u Prešovu, a u utorak će ugostiti Sutjesku. Nakon toga slijedi kratki odmor prije Europskog prvenstva u siječnju 2012.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • arsenalllllll 14.12.2011.

    "ovo trebamo poslat na 24sata da dobijemo 500kn e" legenda :D

  • BMW M3 14.12.2011.

    lijepo je to sto igraju u raznim gradovima i samo tak nastavite gazit sve i seha lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare