To je to što me zanima!

Zagreb Open: Besplatno jahanje i igraonica za na hipodromu...

Zagrebački konjički savez u danima otvorenih vrata omogućit će najmlađim posjetiteljima besplatno jahanje, crtanje lica i zabavnu zonu s dvorcem na napuhavanje i radionicama crtanja konja
Vidi originalni članak

Danas i sutra  na Hipodromu je 1. Zagreb Open koji će ugostit brojne jahače iz regije u preponskom jahanju, X-Country testu, finalu Croatia kupa za kadete i prvenstvu Hrvatske za mlade konje i dresurnom testu. Zagrebački Hipodrom tijekom povijesti bio je poznato kao okupljalište građana Grada Zagreba, koji  vikend žele provesti u prirodi te upoznati konjički sport i naučiti kako žive konji.

Od do 7.10.-9.10.2022. Zagrebački konjički savez u danima otvorenih vrata omogućit će najmlađim posjetiteljima besplatno jahanje, crtanje lica i fun zonu s dvorcem na napuhavanje i radionicama crtanja konja.

- Kao organizatori 1. Zagreb Opena, od 7.10.2022. – 9.10.2022., prionuli smo promociji i organizaciji natjecanja u Zagrebu kako bi naši sportaši mogli skupljati vrijedno iskustvo na domaćoj sceni, a koje će im pomoći u ostvarivanju što boljih međunarodnih rezultata - rekao je Damir Djelmić, predsjednik zagrebačkog kinjičkog saveza.

Naime, Zagrebački konjički savez krovna je institucija u razvoju konjičkog sporta u Gradu Zagrebu koji broji 11 aktivnih klubova sa preko 400 jahača - natjecatelja, rekreativaca, polaznika škole jahanja  i terapeutskih programa.

- Naši natjecatelji nastupaju na raznim međunarodnim natjecanjima kao predstavnici Zagrebačkog konjičkog saveza i tijekom godina ostvarili smo značajne rezultate na državnoj i međunarodnoj konjičkoj sceni. Dakle, naši su sportaši nastupali na svim važnijim natjecanjima u regiji i šire sa preko 160 dana provedenih na natjecanjima i pripremama. Pronijeli su zastavu našeg grada i domovine diljem Europe i time promovirali naš savez i sve naše partnere koji djeluju uz nas kao podrška Zagrebačkom konjičkom sportu - kaže Djelmić.

Ne propustite provest vikend s nama i sa svojom obitelji na Zagrebačkom Hipodromu.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare