To je to što me zanima!

Zagreb proslavio 21. naslov, oprostili se Gojun, Štrlek, Šego

Pobjedom u posljednjem kolu hrvatskog prvenstva nad Karlovačkom bankom Zagreb CO proslavio je 21. naslov prvaka u nizu. Otišli su Šego, Štrlek, Gojun i Vukić
Vidi originalni članak

Rukometaši CO Zagreba pobjedom u posljednjem kolu Lige za prvaka nad Karlovačkom bankom 38.28 zaključili su sezonu proslavom novog naslova prvaka Hrvatske. Zagrebaši su i dalje suvereni vladari hrvatskog klupskog rukometa osvojivši rekordni 21. naslov u nizu.

Kraj sezone obilježio je odlazak važnih igrača, a proslavom naslova od kluba su se oprostili Marin Šego, Jakov Gojun, Manuel Štrlek i Ljubo Vukić, ali i Gyula Gal, koji je otišao iz Zagreba još prošle zime.

Zagreb je tako ostao neporažen u domaćem prvenstvu čak četiri godine, zadnji put izgubivši od Poreča 2008. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ShazJakodblans 25.05.2012.

    Manuelu je isteko ugovor (a on nije htijeo potpisat novi) i on jos by the way nije potpiso za Kielce, Šego ide u Poljsku, Drago Bjelorusija, Jakov u Madrid.. Zagrebu i dalje ostaje dobra momcad, jedino kaj im fali je iskusan golman i jedno ljevo krilo, al cim ti imas Balica na parketu Kiel te se boji. A sto se tice ko im ostaje golmani - Stevanović, Pešić, Ivić, vanjska linija - Batinović, Balić, Kaleb, Špiler, Valčić, Stepančić, Kopljar, Šebetić, Valčić 2, pivoti - Marić, Brozović, krila - Horvat, Šprem, Matulić. Al na kraju krajeva i sami igraci su rekli da su svijesni da sljedece sezone nece moc ic na vrh Europe, al da su spremni osvojit SEHU, kup i prevnstvo, te sto dalje otic u LP..

  • kik 25.05.2012.

    Zagreb, zahvaljujući Gopcu postaje "Sprdačina od kluba". Klub koji je nekad harao europskim parketima,lagano nestaje .... Opet jedno veliko BYE BYE Hr sportu

  • baja1993 25.05.2012.

    opet se raspada momcad prodali najbolje igrace SRAMOTA !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare