To je to što me zanima!

Zagreb protiv Kiela: Igrao sam ovdje, gosti ne prolaze dobro

U prvom kolu Zagreb je napravio senzaciju i pobijedio njemačku momčad s 27-25. Kiel će u svojoj dvorani biti maksimalno motiviran. Utakmica počinje u 18.30 sati
Vidi originalni članak

Rukometaši PPD Zagreb u 7. kolu Lige prvaka gostuju kod jedne od najjačih momčadi današnjice. Utakmica u Sparkassen Areni protiv Kiela počinje u 18.30 sati. Igrače Veselina Vujovića čeka "pakao".

- Atmosfera će biti strašna, Nijemci obožavaju rukomet, a ovdje se gosti ne provode najbolje. Igrao sam ovdje, znam da nas osim "nabrijanih" navijača čekaju i motivirani igrači - rekao je Josip Valčić uoči susreta.

Kiel će biti posebno motiviran. U prvom kolu Zagreb je napravio senzaciju i pobijedio njemačku momčad 27-25. Sandro Obranović briljirao je u toj utakmici sa šest golova.

- Bila je to moja najbolja utakmica. Nakon nje malo sam pao. Kiel će nas sigurno shvatiti ozbiljno, pogotovo nakon te prve utakmice - kazao je Obranović.

Kiel je od tog poraza u Zagrebu odigrao 13 utakmica, pet u Ligi prvaka i osam u njemačkom prvenstvu, dobili su svih 13 susreta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RafaNadal 26.11.2014.

    Ajmoo, samo jako. Pokazali ste u 1. pol da možete... Ajmo po pobjeduu!!!

  • Sports <3 26.11.2014.

    Bravo decki,odlicno prvo poluvrijemee,,,,idemo plinari po pobjedu

  • rvackaSprdnja 26.11.2014.

    Kakve su to sve alibi izjave. Pa igrajte hrabro i izgubite časno, a ne već na samom startu se predate kao da nemate šanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare