To je to što me zanima!

Zagrebački derbi: Anzulović protiv bivšeg mentora Repeše

Cibona će danas u Draženovu domu ugostiti košarkaše Cedevite. 'Vukovi' su i dalje bez ozlijeđenih Andrije Žižića i Davora Kusa. Cedevita brani drugo mjesto lige
Vidi originalni članak

Unatoč porazu od Maccabija u subotu Cedevita je osigurala Final Four ABA lige, no sad mora obraniti drugo mjesto. Prva prepreka je Cibona (20 sati u Draženovu domu), koju je preporodio Jasmin Repeša, nekadašnji mentor Cedevitina trenera Dražena Anzulovića. Cibona je i dalje bez Žižića i Kusa, a Cedevita vjerojatno neće moći računati na nikoga od četvorke koja je propustila Maccabi.

Cibona ne mora razmišljati o Final Fouru regionalne lige , no utakmice ovih dvaju protivnika kroz susrete iz prošle, pa i ove sezone, pretvorili su se u prave zagrebačke i hrvatske derbije. U prvoj utakmici ove sezone Cedevita je unakazila Cibonu, no tada na klupi 'vukova' nije bilo iskusnog Jasmina Repeše koji je preporodio momčad. U dobroj su formi, trenutačno su drugi hrvatski klub te su uz utakmicu manje šesti na ljestvici ABA lige.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • manchester1 06.03.2012.

    jarunos a kaj je bitno kaj emil ima sam osnovnu skolu????!!pa ti ispadas bezmozgovic kad to pises....tip ima uspjeh iza sebe i svi znaju za njega a ko si ti?!?!?!imas zavrsenu srednju pa se rugas.......e jarunos upravo zbog takvih ko sto si i postoji rijec balkanac!

  • Rocky88_1 06.03.2012.

    Cisto za informaciju jarunos* a i ostalima...5. mjesto vodi u europu u eurokup,cedeviti je svejedno...TREBA PUSTITI CIBONI....:)

  • jarunos 06.03.2012.

    Treba pustit ovom napitku da pobjedi danas radi drugog mjesta na tablici.Nama svedno nista neznaci ako dobijemo ih a njima puno znaci jel idu na f4 u Izrael i sa drugim mjestom izbjegavaju Partizan u cetvrtfinalu.Cibona ce ostat u sredini tablice i 2 boda manje ili vise nista neznace.Nek pobjedi Cedevita zbog velikog broj svojih radnica,djece,politicara,"estradnih zvjezda" i ostalih placenih likova koji dobiju besplatne kokice,majcu i jedan lumbalon sa znakom velikog gazde emila tedeskog,zvani emil osnovno skolarac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare