To je to što me zanima!

Zagrebaši složni: Možemo do četvrtfinala Lige prvaka

Rukometaši hrvatskog prvaka CO Zagreba u drugom krugu LP-a igrat će u skupini protiv francuskog Chamberyja i Celja Pivovarna Laško
Vidi originalni članak

Zadovoljni smo skupinom, rekao je sportski direktor Croatia osiguranja Zagreb Božidar Jović nakon ždrijeba drugog kruga rukometne Lige prvaka gdje će se zagrebaši za prolazak u četvrtfinale boriti s francuskim Chamberyjem, slovenskim Celjem te RN Löwenom.
- Ovo je zlatna sredina, bolji izbor bila bi tek skupina s Ademarom i Montpellierom, no Chambery i Celje nisu nepobjedivi. Zagrebaši u drugi krug prenose dva boda, isto toliko ima i RN Löwen, Chambery ima četiri boda iz prvog dijela, a Celje niti jedan.
- Moramo tražiti pobjedu na strani, Francuzi su naša šansa, već smo igrali protiv njih, leže nam. Vjerujem da možemo do četvrtfinala - zaključio je Božidar Jović.
- Ova momčad ima još rezervi, u nastavak Lige prvaka ući ćemo još i jači. Četvrtfinale je naša realnost - uvjeren je Kiro Lazarov. Prvu utakmicu drugoga kruga zagrebaši igraju 11. ili 15. veljače 2009. sa Chamberyjem u Zagrebu.

SKUPINA 1: HSV, Čehovski Medvjedi, Handbold, Portland San Antonio
SKUPINA 2: Rhein-Neckar Löwen, Chambery, Zagreb Croatia osiguranje, Celje Pivovarna Laško
SKUPINA 3: Ademar Leon, Flensburg, Montpellier, Veszprem
SKUPINA 4: Ciudad Real, Kiel, Svendborg, Barcelona

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Barney 26.11.2008.

    moglo je i gore...ova 4. skupina mi izgleda opaka a 1. nekako najlaksa. 2 i 3 su tu negdje....imamo sanse ali samo ako Balic bude zdrav i bude igrao

  • mato_swe 25.11.2008.

    uu dobro su prosli, mogu proci i trebali bi

Komentiraj...
Vidi sve komentare